Mi lesz most velünk? Mi lesz a strandformánkkal, a diétával, a kőkemény edzésekkel, amiken mindig ott lebegett a cél? Elmondom: a többség visszateszi ezeket is az alsó polcra!

Jöhetnek a hatalmas kajálások, a gyorséttermek, a cukorban tocsogó desszertek. Nem számít, mert már takarnak a ruhák, nem kell levetkőzni a strandra, és különben is, ENNYI JÁR! MEGÉRDEMLI az ember.

Ismerős a szitu, igaz? Lehet, hogy ez történt tavaly, tavalyelőtt vagy az előtt is? Hoppá, ez egy körforgás, amit ha jobban végiggondolsz, rádöbbensz, hogy nem visz előbbre! Kis időre elengeded magad, hogy aztán egy óriásit melózz. Mindenki tudja, amikor betolja a somlóit a pizza után, hogy ennek rossz vége lesz, de mi lenne, ha már most a jövő nyárra gondolnál? Nem azt mondom, hogy szenvedj végig egy évet, mert nem arról kell, hogy szóljon. Amit ajánlok, azt úgy hívják, hogy EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD. Ez az, amit megérdemelsz! Ez az, ami a testednek jár!

Igaz, folyamatos munka, de onnantól, hogy beépítetted ezt a gondolkodásmódot, inkább napi rutinnak hívod majd. Természetes lesz, hogy nem mész be a mekibe, hogy a cukormentes desszertet választod, de az is, hogy vizet iszol kóla helyett. A fő célod az egészség legyen! Ha erre koncentrálsz, egyszer csak azt veszed észre, hogy megvan az ideális tested. Ez ugyanis vele jár, a szervezeted így hálálja meg, hogy vigyázol rá!


Szívós Zoltán
aerobik instruktor és személyi edző