Nagy kedvencem a Kardashian család, mint ahogyan arról már régebben is beszámoltam Kendall Jenner modellkarrierje kapcsán. Most a leghíresebb nővér, Kim Kardashian férje próbált ki valami újat a divat területén.

Igazából nem is ez az első ilyen akciója, hiszen a popsztár tervezett már két alkalommal női kollekciót, az A.P.C. dizájnereként is feltűnt, együttműködött Louis Vuittonnal és a Nike számára is tervezett cipőket. Szerintem jó stílusa van és tényleg ért ehhez, ezért is örülök neki, hogy most az Adidas Originals számára tervezett egy kollekciót, amelyet a napokban mutattak be a New York-i Fashion Weeken. A Yeezus névre keresztelt kollekció bemutatóján a modellek között feltűnt Kylie Jenner is.

Az oversize szakadt pulcsik különösen elnyerték a tetszésemet, sok olyan darab van, amit át lehet emelni a hétköznapi viseletbe is. A bemutató első sorában feltűnt Beyonce, valamint Kanye jó barátja és egyben Beyonce férje Jay-Z is. Anna Wintour a Vogue magazin szerkesztője, mint minden bemutatón, természetesen itt is az első sorokból csodálhatta a kollekciót. A büszke feleség, Kim szintén ott volt, és a Yeezus kollekció egyik darabjában jelent meg.

További képek: Galéria(kanye west)

Képek: Europress, The Guardian, Style.com