A lázas keresés nem volt hiábavaló, az eredmény önmagáért beszél, mit beszél, csábosan pompázik, fénylik, ragyog: lezárult a legfittebb szépségkirálynő címét eldöntő közönségszavazásunk! Köszönjük a lányok nevében is a rengeteg szavazatot. Több mint 20 000 voks érkezett a szépségekre.

I. Helyezett: Larion Zoé Blikk Szépe 2011

A fantasztikus cím büszke birtokosa: Larion Zoé, szavazatának átlagértéke: 8.6 pont. Helyezettek még Berecz Brigitta (7.8) és Bertók Maya (7.5) A különdíjasunk pedig Tikos Kitty, akire a legtöbb több mint 4 ezer szavazat érkezett.

II. Helyezett: Berecz Brigitta Miss Hungary 2013

A legdögösebb női, majd férfi fitneszmodell megszavazására hirdetett pályázataink után, amelyek ugyancsak felpörgették a FIT IN THE CITY látogatottságát, ismét óriási érdeklődésről számolhatunk be. Amin persze nincs mit csodálkozni, hiszen a galériánkban tündöklő lányok nemcsak gyönyörűek voltak, hanem az is látszott rajtuk, hogy rendesen lejárnak edzeni finoman kidolgozott testformáik érdekében.

III. Helyezett: Bertók Maya Miss Hungary 2011

Volt mit kedvtelve bámulni, volt mit némi irigységgel szemlélni rajtuk, attól függően, hogy a férfi vagy a női nemhez tartozik az ember. Jó, lehet, hogy azért nem minden ember lánya irigy, hanem inkább kedvet kap, hogy maga is tegyen egyet s mást, fittebb kondíciója végett. Ha így van, ennek szívből örülünk, elértük célunkat a verseny meghirdetésével.

Különdíj: Tikos Kitty Miss Fit 2012

Köszönjük Nektek, hogy oly sokan kíséritek figyelemmel oldalunkat, melynek fő szándéka: szórakoztató módon, különféle ötletek bevetésével segíteni az egészséges életmód elterjesztését. Eláruljuk, újabb nagyszabású meglepetéssel is készülünk közelebb kerülni hozzátok. Egyelőre csak annyi, hogy érdemes figyelemmel kísérni az oldalt, mert nemsokára TI jöttök! Hatalmas fotópályázatot hirdetünk, sok-sok értékes díjjal. Tartsatok ezután is a FITC-vel.

Fotók: Davefotó, ckm, creartive.eu, miss hungary,