Szerezd be a szezon újdonságait mesés kedvezményekkel október 12-15. között a Glamour-napokon!

Fogadd meg az Arena Plaza tippjeit és biztosan elégedetten térsz haza a kuponnapokról. 

1.Lesd el a profik stílustippjeit!

Legyen Tiéd a főszerep! Fontos, hogy minden új ruhát örömmel viselj. Mi passzol a stílusodhoz, alkatodhoz leginkább? Vásárlás előtt kérd ki stylist tanácsát!

A Glamour stílussarokban profi szakemberek – köztük Oláh Dóri, az Arena Plaza stylistja – segítenek abban, hogy tökéletes ruhákat szerezhess be!

Nézd át a gardróbod és tervezz előre!

Mivel hatalmas sorok kígyóznak majd a próbafülkéknél, érdemes először végignézned a kínálatot és egyszerre bevinni a kiszemelt darabokat.

Gondold végig, mit, mivel tudsz felvenni, van-e otthon olyan ruhád, amihez biztosan passzol, amit megvásárolnál.

Ha egy-egy kiválasztott darabot már háromféleképp fel tudsz venni az otthoni ruháiddal kombinálva, akkor biztosan megéri hazavinned!

Tedd le a barátodat a férfisarokban!

Bár a férfiak is szeretnek vásárolni, nem bírják olyan jól, mint mi, nők. Kész szerencse, hogy miután mindent megvettetek neki, van egy külön, számukra fenntartott hely, ahol biztosan jól érzik magukat!  A Férfisarokban Auto Bild pihenő és játékgépek várják őket.

+1: Shopping után töltődj fel!

A kimerítő shopping körút után jól fog esni egy kis felfrissülés: válogass a kényeztető programok között!

A Nivea és a Kiehl's megmutatják Neked, hogyan ápold helyesen a bőröd. Érdemes kipróbálni az Algoflex különleges, színes szobáit is, ahol a hangulatnak megfelelően masszázsban lehet részed, vagy éppen csodás sminkekkel kényeztetnek. 

A finom illatok és a hangulatfokozó zene pedig garantálja a jó kedvet!