A Drive és a Csak Isten bocsáthat meg című filmek rendezőjeként is ismert Nicolas Winding Refn által rendezett reklámfilm a pár napja megrendezett Super Bowl során került bemutatásra.

Az eseménydús történetben David egy szál alsóneműben találja magát egy fotózásról kizárva, egy háztetőn, ahonnan nincs lejárat. Saját kaszkadőrjét játszva mindent meg kell tennie azért, hogy biztonságba kerüljön. A filmnek David két különböző változatát vette fel, ezek a hm.com honlapon szavazásra lettek bocsájtva, hogy kiderüljön, melyik a közönség kedvence. A szavazás január 27-én kezdődött. 

– Nagyon izgalmas volt az egyik kedvenc rendezőmmel, Nicolas Winding Refn-nel dolgozni a H&M számára készült új kampányomon – mondta David Beckham. – Nicolas keményen ösztökélt arra, hogy egy akciódús filmet hozzunk létre, amely a legjobb formájában mutatja be az idei szezon új, tradíció-inspirált alsóruházatát.

– Imádtam Daviddel dolgozni ezen az új kampányon – mondta Nicolas Winding Refn. – Nagyon természetesen viselkedik a kamerák előtt, és rettenthetetlen volt, amikor a kaszkadőrjeleneteket vettük fel. A reklámfilm mókás, elegáns és látványos is egyben, valamint David személyiségének különböző vonásait mutatja meg.

Galéria(David)

A kijelölt H&M üzletekben már kapható az új David Beckham Bodywear kollekció, ahogy az új sport vonal is.