Konformista világban élünk, kerüljük a konfliktust, nem szállunk szembe semmivel, elhallgatjuk véleményünket, megtartjuk magunkban, esetleg elmondjuk a barátnőnknek később, hogy képzeld micsoda hülyeséget mondott ez vagy az.
Ha valaki kicsit erőszakosabb és akar valamit, el is éri, mert az emberek nem szeretnek NEMet mondani. Helyette azt mondjuk, hogy átgondoljuk, vagy beszéljünk róla később, majd hívlak, vagy egyenesen rendben van, essünk túl rajta mihamarabb.

Valljuk be, ha a pasi kicsit erőszakosabb és végül is talán még tetszik is, tele zsongja a fejed jobbról balról, és nem is tudod mit tegyél, akkor a NEM helyett a na jóóól van, legyen amit akar, hamarabb túl esünk rajta, csak ne nyaggasson már... gondolatok is megfordulnak a fejedben.
 Pedig meg kell tanulnod NEM-et mondani!

Életed sikerességét nagyban befolyásolja, hogy milyen emberekkel veszed körül magad, kiknek mondasz IGEN-t és kiknek mondasz NEM-et!

Halgass a megérzéseidre, ne befolyásoljon a füledben a duruzsolásuk, mondd ki hangosan és határozottan, hogy NEM!

Meglátod, meg fogsz könnyebbülni, csak egy szó, és elkerülted a sok macerát, a levakarhatatlan pasit, akivel csak azért tengeted az időd, hogy ne legyél egyedül , ne legyél saját magaddal.

Pedig legyél magaddal, ha nincs érdemesebb társaság!

Beszélgess magaddal és mondj magadnak is NEM-et!

Mondj NEM-et az esti tévézésre és iszogatásra a bekészített chips kíséretében!
Már a boltban mondj NEM-et a chipsre és a csokira!

Korlátozd magad, hogy leküzdd a korlátaidat!

Győzd le a szokásaidat, csinálj szokatlant!

Találd meg a férfit, aki vonzz Téged, ne azt, aki odajön hozzád, mert azt nem Te választottad!

Maradj magadban és nézz körül, válassz Te! Neki mondj IGEN-t, mert ő érdemes rá! Lehet holnap kiderül, hogy rossz döntés volt, de legalább Te hoztad meg és nem mások helyetted!

Mondj NEM-et a tespedésre, és indulj el valamerre, ne ülj otthon!

Nem baj, ha nem tökéletes a hajad, vagy nincs időd a körmöd kifesteni, az most mindegy, indulj!

Sétálj és nézz körül, találj egy parkot, ahol tudsz mozogni, fél órát és kész, vagy egy edzőtermet, ami az utadba esik, egy napijegy ára és már túl is vagy az edzésen, mindezt azért, mert NEM-et mondtál a tespedésre, NEM-et mondtál a tévé sorozatokra!

Nézz ki egy edzéservet a videóim közül és csináld meg! Nézdd, még mindig rengeteg szabadidőd maradt!

Mondj NEM-et azokra a barátokra, akik életében a partyk a legfontosabbak! Mondj NEM-et az éjszakákra, és olvass, vagy aludj 8 órát egyhuzamban a bulizás helyett!

 

Találd meg önmagad azzal, hogy NEM-et mondasz a külső kényszerre, és ne akarj megfelelni, másoknak és magadnak sem!

Azt csináld, amihez kedved van és ne azt, amit mások sugallnak!

Hogy ki vagy Te?

Erre csak akkor jössz rá, ha minden tőled idegen, külső ingerre NEM-et mondasz és megleled önmagad a pizzából épített zsírvárban!

Mondj NEM-et a pizzára, amikor a telefon hívó gombján a kezed! Rendelj egy salátát vagy egy grill husit, hidd el, nem fog rosszul esni a vonal másik végén az operátornak:) Neki aztán mindegy, nincsenek elvárásai, pizza vagy saláta...nem ciki, ha a saláta 200F-tal olcsóbb:)

Tarts NEM napot hetente egyszer, hátha megszokod és megszabadulsz a fölösleges sallangoktól!

Előbb-utóbb megszabadulsz a fölösleges zsírtól is!

És eljön az életedben az IGAZI!

Na, neki ne mondj NEM-et:)
 

Képek forrása: Pinterest