Bár legutóbb egy nyári szettet mutattam be, de már sárgulnak a falevelek, az igazi nyár helyét az indián nyár vette át. Használjuk ki a napsütéses órákat, keressük fel az erdők, mezők, természetes vizek környezetét, hogy feltöltődjünk energiával és vitalitással az eljövendő ólomszürke, borús időkre!

A héten a Balatonon jártunk Joey-val, ahol egy hajós reklámfilmet forgattunk egész nap. Hát mint ne mondjak, elég szeles és hűvös időjárást fogtunk ki. Még a nap is csak egy-egy pillanatra bújt elő. Kétségtelen, ez már az ősz lehelete... Nem sokat jártam így október környékén a Balatonon, de a sárguló levelekkel teli sétány, a móló, fura, de egyben lehengerlő és szépséges látványt nyújtottak. A forgatás közben sikerült Bogit, a fotósunkat is elkapnom egy percre, ennek a rapid fotózásnak az eredményét láthatjátok most. Nemsokára hozok még több képet a hajós anyagból is, valamint megörökítettük a gyönyörű naplementét is a parton, szóval nem maradtok új posztok nélkül kedves FITC olvasók.

Ősszel mindannyian a sötétebb színeket preferáljuk. Nekem is rengeteg fekete, szürke, rozsdabarna, bézs és bordó színű ruhadarab pihen a szekrényemben. Attól még, hogy nyakunkon a tél, a nappalok is egyre csak rövidülnek és egyre hamarabb sötétedik ránk, még nem kell oly gyászosra venni a figurát. Kedvenceim a fagyi színek, amiket előszeretettel viselünk tavasszal és nyáron. De miért ne lehetne ezeket akár ősszel is magunkra ölteni? Nem árt egy kis színt vinni a borús hónapokba, ugye lányok? Elég lehet akár egy pasztell színű kiegészítő - sál, táska, sapka, kabát - is. Az alapszín lehet a farmerkék, a fehér, a bézs vagy akár szürke, ezekhez is remekül passzolnak.
TIPP: A szájfény is legyen természetes és nude árnyalatú, a köröm színe pedig - ha nem szintén fagyi színű -, akkor az is legyen nude. A természetesség elvégre soha nem megy ki a divatból. Nekem az ismét reneszánszát élő francia lakkozásra esett a választásom.

Pulóver: MANGO- Farmer: MANGO- Csizma: UGG- Táska: GUCCI- Sál: ajándék- Napszeműveg: EMPORIO ARMANI

Fotó: Juhász Bogi