Oldalunk indulásakor a top 5 cikkünket jó ideig vezette a diétázó, (nyers gyümölcsöket, zöldséget, turmixokat fogyasztó) kismamáról szóló bejegyzése Rékának. Jöttek is rendesen a hozzászólások pro és kontra. Most egy másik anyuka történetét mutatjuk be, és ismét várjuk a véleményeteket.

A sikeres súlyemeléshez erős alapizmok kellenek és a felsőtest edzettsége. Lee Ann Ellison az a testépítő, aki szembenézett a bántó sértegetések áradatával, mikor képeket posztolt magáról, amint várandóssága alatt, sőt a szülés előtti utolsó 2 hétben is, nehéz súlyokat kinyomva tartotta karban izomzatát, majd könnyedén, biztonságosan hozta világra életvidám kisfiát.


Lee Ann Ellison nem volt hajlandó hallgatni a kritikusokra, akik figyelmeztették az elvetélés kockázatára, és egészséges kisbabája világrahozatalával fényesen be is bizonyította, hogy neki volt igaza. Son Skyler – aki 3 kiló 20 dekával született – a „tökéletes kisbaba”, mondta a büszke édesanya, aki korábban egy most 12 és egy 8 éves gyermeknek is életet adott.

A fitneszfanatikus, úgy döntött, természetes úton, fájdalomcsillapítók használata nélkül esik túl az – egy órán át tartott – vajúdáson, előre kijelentve: „ Alig várom, hogy kezemben tarthassam a babámat, és mindenkinek megmutathassam, semmit sem ártottam neki edzéseimmel”.

A Los Angeles-i „dögös anyuka” utólag bevallotta: nagyon bántotta, mikor az emberek a facebookra posztolt képei miatt támadták őt. – Legjobban az zavart, hogy volt, aki azt állította „önző” vagyok, mivel folyamatosan az edzésprogramomra figyelek, mások meg azzal fenyegettek: „el fogsz vetélni” – osztotta meg velünk élményeit a 35 éves Lee Ann.

A Royal College Szülészeti és Nőgyógyászati Intézet megerősíti, hogy a rekreációs testmozgás előnyös lehet a terhesség ideje alatt, de mindenkit óva int a túlzott megterheléstől.

Lövei Mercédesz

Forrás: polespinmag.com