Kendall Jennerről manapság többet lehet hallani, mint idősebb Kardashian nővéreiről. Modellkarrierje folyamatosan ível felfelé, egyre nevesebb divatházak kérik fel bemutatóikra vagy kampányaikra. Nem csoda, hiszen a hugica nádszál-karcsú, magas és gyönyörű.


Nagy Keeping up with the Kardashians fan vagyok, folyamatosan követem mi történik a lányokkal és Kendall mostanában egyre több helyen bukkan fel a különböző divatheteken. A napokban olvastam ki a Kardashian Konfidential című könyvüket, amelyet 2011-ben adtak ki, és már abban azt beszélték a lányok, hogy adottságainak köszönhetően Kendallra bizonyára hatalmas modellkarrier vár.


Első munkáját a Forever 21-től kapta, amelyről így beszélt: „A modellkedés már régóta az álmom, és megdöbbentem, hogy éppen a Forever 21 kért fel egy fotózásra, hiszen ez az egyik bolt, ahol a legtöbbet vásárolok!” Később szerepelt Lucca Couture, a Marc Clark és a Sherri Hill katalógusában is. 2011-ben a Seventeen Magazin az Év Stílusztárjának választotta őt, és testvérét Kyliet. 2012-ben szintén testvérével szerepelt a Teenvogue és a Seeventeen magazin címlapján. 2013-ban a PacSun bejelentette, hogy a lányok fogják reklámozni új fürdőruha-kollekciójukat.
Idén pedig megállíthatatlan a lány, folyamatosan tűnik fel a divathetek kifutóin. Fashion weekes debütálása februárban volt a Marc Jacobs, a Chanel és a Givenchy bemutatóin. A New York-i fashion weeken feltűnt többek között Donna Karan, Diane Von Furstenberg és Tommy Hilfiger kifutóján.
Néhány modell kikezdett vele, igazságtalannak tartják, hogy ilyen hirtelen bekerült a modellvilágba, szerintük csak a hírneve miatt történt mindez. Ám Kendall nem vette magára a sértéseket, következett a londoni, majd a milánói fashion week, amelyeken olyan divatházak kreációit mutathatta be, mint Fendi, Dolce&Gabbana, Emilio Pucci és Bottega Veneta. A párizsi fashion weeken is biztosan feltűnik a 18 éves Kendall, aki ilyen fiatalon ekkora referenciákkal a háta mögött igazán sikeres karrierre számíthat.

További képekért nézzétek meg a galériát: Galéria(Kendall Jenner)