Az elődöntőkön, illetve a budapesti Symbolban megrendezett divatbemutatójukon rendkívüli érdeklődést kiváltó Mr & Miss Fit Szépségverseny döntősei 4 napos felkészítő táborban vettek részt az elmúlt héten, Tatán.

Az igencsak jó hangulatban eltelt napok után Szepesi Györgyöt, a Mr & Miss Fit rendezvények tulajdonosát kérdeztük, mi volt a célja, hogy a 9 fiú és 14 lány egy közös edzéssel előzze meg a májusi versengést?
– Fontosnak tartjuk, hogy a verseny színvonala érdekében a résztvevők megfelelő mozgáskultúrával lépjenek majd színpadra. Szeretnénk, ha egy látványos koreográfiával kápráztatnák el a döntő közönségét. Ugyancsak a rendezvény nívóját szolgálja, hogy versenyzőinkről megfelelő környezetben, azonos koncepció alapján és szponzoraink öltözékében készüljenek professzionális fényképek. Minderre lehetőséget nyújtott a tatai tábor.

Hol találták meg az ideális táborhelyet?
– A tatai Hotel Gottwald vendégszerető környezetében, amely kiváló helyszín volt a gyakorláshoz. A szálló csodálatos helyen fekszik, elegáns termeivel, wellness-részlegével, medencéjével ideális terepet biztosított a felkészítés számára. A fizikai edzéseken kívül, melyeket Erdei Zsolt többszörös világbajnok bokszoló és Katus Attila aerobik-világbajnok és edző vezetett, részt vett a csapat egy sárkányhajó-versenyen a Tatai Tavon.
Végül egyfajta csapatépítést, a résztvevők összekovácsolását is szolgálta a tábor. Ugyan egymás ellen versenyeznek majd, de nem mindegy, hogy milyen szellemben, és lesznek közös produkcióik is – nyilatkozta Szepesi György.

Mind a versenyző fiúk, mind a lányok fizikai felkészítésében közreműködött Erdei Zsolt…
– A csapat tagjai amatőrök, nem profi fitneszversenyzők, kíváncsi voltam, milyen a kondíciójuk, hogyan mozognak – magyarázta Madár. – Szerencsére, legtöbbjükön látszott, hogy sportolói múltjuk van valamilyen szinten.

Hogy viszonyultak a lányok a boksztréninghez?
– Számomra is nagy kihívás volt bevonni őket a játékba, de meglepően lelkesnek, készségesnek mutatkoztak.

Katus Attilától is véleményt kértünk, milyennek találta a fiatalokat.
– A lányok és a fiúk mind csinosak és sportosak voltak. Természetesen a néhány napos edzéstől aligha lehet csodákat várni, és nem lehet igazából megismerni egy sportágat. Minden esetre, láthatóan jót tett nekik, hogy belekóstoltak az aerobikba, bizony a félórás kemény munka nemcsak izomlazítással, hanem izomlázzal is járt. A kristálytiszta levegőn, frissítő zene mellett végzett gyakorlatok, azt gondolom mindenkinek csak a hasznára voltak, az egészségét szolgálták – mondta befejezésül Attila.

Mi pedig hozzátesszük: a versenyzők fitneszmenüt kaptak a Fitbalance-tól és a vitaminpótlásról a Jutavit vitaminjai gondoskodtak. A fiúk és lányok kényeztetéséhez pedig a Pandhy's masszőrjei, kozmetikusai járultak hozzá. Azt is eláruljuk: „titkos” értesüléseink szerint, a komoly munka után, esténként maradt idő vidám bulizásra is!

Valamint most kaptuk a hírt, hogy a döntősök ismét útra kelnek, és meg sem állnak Gyopárosfürdőig, ahol szintén pár napot töltenek el, de ez már csak a pihenésről, és szórakozásról fog szólni. Természetesen erről is beszámolunk nektek.

Galéria(tábor)

Még több kép a táborról, a versenyzőktől: ITT

A táborban készült profi fotózás képei: ITT