Ezek vagyunk mi, ezek a gondolatok foglalkoztatnak minket az új év elején.

És Ti mit vártok ettől az évtől? Jöhetnek a listák, todo-k, nagy tervek, apró változtatások.

Imádjuk az új kezdeteket, változásokat, az új évi lendületet. 


1. Mik volt felejthetetlen élményeink – pozitív vagy negatív – 2017-ben?

Nézzük... mi volt jellenző 2017-re? Ha rákapcsolunk a munkára, akkor napi 14 órában dolgozunk, viszont pár havonta igényeljük a légkörváltozást. Imádunk utazni, rengeteg ismerősünk van szerte a világon. Nekünk ez a hobbink, nem tárgyakkal lepjük meg magunkat, hanem élményekkel. Hamar elmúlt ez az év is. Sok új dologba fogtunk bele, és sokat várunk 2018-tól, illetve magunktól is.:)

2. Szeretnénk-e változtatni az életünkön, van-e valami "fogadalmunk" az új évre?

Világmegváltó fogaldalmakat nem teszünk. Nem dohányzunk, óriási fogyást sem tervezünk, alapvetően egészségesen élünk, hiszen ennek vagyunk a nagykövetei. Persze szeretnénk mi is több időt fordítani magunkra, szeretteinkre stb, de ez egy jó time managment-en múlik, és erősen rajta vagyunk az ügyön.:)  Nem fogadalmunk, hanem céljaink vannak. Ezek hajtanak, és ezek visznek előre az életben. Mindig újabb kihívásokat keresünk. És a lényeg: a nagy terveink megvalósítása közben igyekszünk megélni a pillanatok örömeit.

3. Mit remélünk 2018-től egyénileg?

Bízunk benne, hogy 2018 is közelebb visz a céljaink és álmaink eléréséhez. Persze ehhez rengeteg munkára és kitartásra lesz szükségünk. Reméljük, még több olyan embert hoz a sors az életünkbe, mint tavaly. Ha ez így lesz, akkor nagyon boldogok és elégedettek leszünk.

4. Mire számítunk a FIT IN THE CITY perspektívájában?

Szeretnénk, ha minél több nőhöz eljutnánk, és nem csak interaktív módon...Kívánjuk, hogy minél több embert ajándékozhassunk meg szórakoztató olvasmányokkal, hasznos tanácsokkal, hogy nagyobb önbizalommal, bátrabban, vidámabban, izgalmasabban és egészségesebben teljen a 2018-es évük.

Nagy terveink vannak az idei évre, de engedjétek meg, hogy egy kicsit őrizgessük még őket magunknak.:)

5. Mit üzenünk azoknak, akik látogatják az oldalunkat?

Azt, hogy továbbra is tartsák meg jó szokásukat, és olvassanak bennünket. Szeretnénk egy szép nagy közösségé nőni, ahol mindenki megoszthatja a problémáját, és segítséget is nyújtana egymásnak. Legyetek biztosak önmagatokban és higgyetek az erőtökben!