Harangvölgyi Anna

anti-ageing specialista
Harangvölgyi HydroCare termékcsalád ügyvezetője
Harangvölgyi Anti-Ageing rendszer kidolgozója
Harangvölgyi szépségszalonok tulajdonosa

 

Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen fiatalon sikerült felépítened az ország egyik legismertebb kozmetikáját! Mi a titkod?

A kozmetikus mesterséget édesanyámtól tanultam, már nagyon fiatalon. Az egyik titkunk, hogy teljesen személyre szabott kezelésekkel várjuk kedves vendégeinket, és a legmodernebb eljárásoknak köszönhetően hihetetlen eredményeket érünk el mind a hétköznapi bőrápolás, mind az anti-ageing területén.

Hogyan lett a témád az anti-ageing?

Az első évben találkoztam egy orvossal, aki fiatalító módszerekkel foglalkozott. Rengeteget tanultam tőle, és lehetőséget kaptam rá, hogy egy új fiatalító kezelést elsajátítsak, ami még Európában is újdonságnak számított – itthon még csak nem is hallottak róla akkoriban. Ez volt az első olyan kezelés, ami már több volt mint kozmetika, és valóban sejtfiatalító hatással bír. Azóta is vezető szerepet töltünk be a fiatalító kezelések területén Európában, és nálunk minden újdonság megtalálható ebben a témában. Számos külföldi anti-ageing konferencián is részt veszek, hogy tényleg mindig a legmodernebb, leghatékonyabb kezeléseket találják meg nálunk a vendégek.

Megőrizhető-e a fiatalság?

Mi 10-15 évvel tudjuk kitolni a bőr biológiai élettartamát, ami azt jelenti, hogy egy 50 éves vendégemnél a fiatalító kezeléseknek köszönhetően elérhetjük, hogy egy 35-40 éves bőrnek megfelelő bőrállaga legyen. Amiben hiszek, az a komplexitás, a holisztikus fiatalítás. Viszont a vendégen is rengeteg múlik! Felelősséget kell vállalnunk magunkért, és tudatosan kell élnünk! A fiatalságért sokat kell tenni. A fiatalság fő pillérei: testünk, bőrünk ápolása, szellemi, gondolati frissesség, tiszta lélek, egészséges táplálkozás, megfelelő folyadékbevitel, testmozgás, védekezés a káros hatások ellen. Mert ami bent, az kint!

Mi a kozmetikai rendszered lényege?

Olyan kezeléseket gyűjtöttem össze a világ minden tájáról, amelyek természetes módon regenerálják a bőrt, és a bőr önmegújító folyamatait támogatják. Fontos, hogy megőrizzük a bőr természetes minőségét. Mivel a környezeti hatások a lebomló folyamatokat támogatják, nagyon fontos, hogy segítséget nyújtsunk a regenerációs folyamatoknak. Kizárólag bőrazonos anyagokkal dolgozunk, a bőr mélyebb rétegeit stimuláljuk, a saját kollagén és hylaruon képződést serkentjük.

 

Kinek ajánlanád a kezeléseket?

Tudatosan élő nőknek és férfiaknak egyaránt, akik tudják, hogy tenni kell az egészségért és szépségért. 20 éves kortól már ajánlottak a kezelések, mert a megőrzés mindig könnyebb mint a helyreállítás, de nem kortól függ a kezelések eredményessége, hanem a szervezet regenerációs képességétől.

Mik a tapasztalataid a vendégekkel, miért szeretik a kezeléseket?

Azért szeretik, mert rendkívül látványos eredményeket lehet elérni, de az eredmény természetes és nem „plasztikai beavatkozás” hatású. Minden vendégem arról dicsekszik, hogy ismerőseik, barátaik folyton dicsérik őket, hogy milyen jól néznek ki, mert az arcuk mindig ragyogó, élettel teli és feszes. Magabiztosak és jókedvűbbek a vendégek, mert ha belenéznek a tükörbe, elégedettek önmagukkal.

Mire vagy a legbüszkébb?

Arra, hogy a kezeléseink eredményessége bizalmat ébreszt, és sokakban elindít egy folyamatot, ami a tudatosság útjára tereli az életüket. Hiszen a magunkkal való foglalkozás, törődés átütő eredményeket hozhat az élet minden területén.

 

 

Elérhetőségek
http://wateryourskin.hu/
http://www.harangvolgyi.hu/hu/home/
Szalonjaink
Cím: 1066, Bp. Ó utca 36
Bejelentkezés: (1) 269-12-79
Információ: (70) 70-414-5945

Cím: 1148, Bp. Jerney utca 1/B
Bejelentkezés: (1) 363-06-12
Információ: (70) 612-10-58