Hipp-hopp észrevétlenül elrepült négy év, és újra itt a sokak által várva-várt labdarúgó-világbajnokság! Az 1950-es VB után 64 évvel ismét Brazíliában találkozik a 32 nemzeti válogatott. Ahogy ilyenkor lenni szokott, minden szabadidőnket a képernyő előtt töltjük, egyik kezünkben sörrel, a másikban chipsszel vagy popcornal, és amikor helyzet van, a haverokkal együtt ordítjuk torkunk szakadtából: Góóóóóóóóóóóól!

Júniusban a BioTech USA is a foci előtt tiszteleg, ezért alkotta meg a sport és a szurkolás egészséges kombinációját, a VB shakert! A dizájnos shaker pofonegyszerű módja a turmix elkészítésének, csak belerakod a fehérjét, ráöntöd a vizet, összerázod és kész is a mágikus sportkoktél. A „must-have” VB shaker hat féle verzióban, az adott ország zászlajával díszítve kapható a boltokban. A fanatikusok Anglia, Brazília, Franciaország, Németország, Olaszország és Spanyolország közül választhatnak. Most sutba dobhatod a lelkiismeret-furdalást, hiszen edzés közben sem hagyod cserben kedvenc csapatodat. A tévé elé lehuppanva azonban mondj nemet a chipsre és a pattogatott kukoricára, és egy hatalmas igent a BioTech USA egészséges nassolnivalóira, müzli és protein szeleteire. A kalóriában gazdag sör helyett pedig guríts le egy finom fehérjekoktélt, hogy Te is olyan fitt lehess, mint a játékosok a pályán.

Szerezd be minél előbb a favorit VB shakert, és mutasd meg a világnak, mekkora focidrukker vagy! Két korty között megbeszélhetitek az edzőteremben a meccsek állását, és koccinthattok is a győzelemre. Két egyforma shaker pedig tökéletes indok arra, hogy összeszedd a bátorságod, és megszólítsd az edzőteremben régóta kiszemelt lányt vagy fiút. Elég csak annyit mondanod: rázva, nem keverve!
Szeretnél nyerni egyet a vb shakerek közül?! JÁTSSZ a Fit In The City-vel: ITT.

Galéria(shaker)


A shakereket megtalálod a boltokban vagy a weboldalon: ITT