2016-ban a legszexibb nőnek választotta meg a People magazin - nem csoda, a gyönyörű Jennifer Aniston sokat tesz azért, hogy formában maradjon. Az Instyle magazinnak adott korábban tippeket arról, hogyan őrzi fiataságát és szépségét. 

1. Stimuláld, és ne bénítsd le az arcizmaidat

Aniston azt mondja, sokan túl messzire mennek a botox, illetve a plasztikai beavatkozások tekintetében. "Miért akarnánk megsemmisíteni az arcizmainkat?" - tette fel a kérdést a színésznő, aki éppen ezért a mikroáramos arckezelésekben hisz.

Azt mondja, ez ugyanolyan, mint a testedzés, csak éppen az arcnak. 

2. Fókuszálj a szövetek szerkezetére, ne a ráncokra

Jennifer szereti a lézeres arckezeléseket, és mindennél fontosabbnak tartja a bőr fiatal fényét visszaállítani. 

3. Viselj kevesebb sminket

Jennifer azt vallja: a kevesebb több. "Egy barátom mindig azt mondta, jobban nézek ki smink nélkül. Időbe telt, míg elfogadtam magam is ezt a tényt, és végül rájöttem, igaza van" - mondta. A színésznő hangsúlyozta, hogy naponta rengeteg - több liter - Smart Water vizet iszik meg - nem csoda, hisz ő a márka nagykövete - , valamint a megfelelő alvás, és a fényvédők használata is rendkívül nagy segítségünkre lehet fiatalságunk megőrzésében. 

(Fotó: Harper's Bazaar)

 

4. Fényvédők

Jennifer elmesélte, imád napfürdőzni,de már okosan teszi mindezt, és kizárólag fényvédővel napozik. 

5. Egyél tisztán, de ne légy megszállott

Minden a mértékletességen múlik - mondja a színésznő, akinek étrendje gazdag az organikus zöldségekben és sovány fehérjében. Reggelire sokszor eszik avokádót, vagy smoothie-t. Jennifer megpróbálja teljesen visszaszorítani a glutént és a tejet, ám azt mondja, azért néha néha csal, hiszen a sajtokért például odáig van. 

6. Állíts fel fontossági sorrendet

"A halálos ágyadon vajon tényleg fontos lesz, hogy az arcod ráncos volt-e, vagy sima?" - teszi fel a kérdést Aniston, akinek erre az a válasza, hogy nem...

Az öregedés által bölcsebbé is válunk, és megtanulhatjuk, melyek a valódi értékek - vallja Jennifer Aniston. 

(Címlapkép: Harper's Bazaar)