A legutóbb Péter Szabó Szilvivel bemutatott komplex gyakorlatsor után most egy szabadtéri edzésprogramot hoztam Nektek, amit Simon Marcsival, a Miss Europe és Miss Freedom of The World címek birtokosával mutatunk be Nektek! Készüljetek fel, mert ez szintén igen alaposan átmozgatja az egész testet!

1. Gyakorlat: 

Tegyük fel a lábunkat egy steplépcsőre vagy sima lépcsőre.
Végezzünk karhajlítás nyújtásokat 3x30szor

2. Gyakorlat: 

Helyezkedjünk el a képen látható módon , majd rugózzunk kettőt és szökkenjünk át a másik oldalra, ahol ismételjük meg a gyakorlatot folyamatosan két percig.

3. Gyakorlat: 

Támaszkodjunk meg egy steplépcsőn vagy a falnál. Fordítsuk ki a lábfejünket és emelkedjünk lábujhegyre 3x30szor, majd ismételjük meg a gyakorlatot befelé fordított lábfejjel is.

4. Gyakorlat: 

Vegyük fel a képen látható kiinduló helyzetet, rugózzunk kettőt, majd szökkenjünk át a másik lábunkkal is, és végezzük a gyakorlatot 2 percig folyamatosan.

5. Gyakorlat: 

Támaszkodjunk meg stabilan, végezzünk oldalsó lábemeléseket 3x30szor, majd ismételjük meg a gyakorlatot a másik oldalra is.

Biztos vagyok benne, hogy ezek a gyakorlatok nem csak feltöltenek majd Titeket energiával, hanem az alakotokon is jelentős javulást fognak eredményezni!

Szerző: Czanik Balázs

Bővebb információ: http://balazsfitness.hu/