Az elsőszámú olasz natúrkozmetikai márka a hagyományos, természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és alapos kutatómunka során állítja elő. Még a dekorkozmetikumok esetében is ügyelnek arra, hogy a termékek ápoljanak. Ez az odaadó figyelem, a környezettudatos szemlélet, a 100%-ban olasz dizájn és előállítás az, ami a Vagheggit ennyire kedvelt márkává, úgynevezett „love brand”-é tette.

A több mint 300 terméket tartalmazó palettában találunk 8 arckezelő, 4 testkezelő, 3 luxus, smink és napozó termékcsaládot, valamint évente három speciális limitált termékkiadást, hogy kielégítsék az egyedire vágyó fogyasztók igényeit.


Ilyen szép csomagolású napkrémet még nem láttál!

A hatóanyagok kiválasztásában a Vagheggi fegyelmezett „faire trade” politikát folytat, szem előtt tartva a fenntartható fejlődést. Olyan beszállítókkal kollaborál, akik követik a nemzetközi és nemzeti környezetvédelmi előírásokat, a helyi közösségekkel együttműködve dolgoznak, ezzel segítve és ösztönözve őket, megőrizve a hagyományos begyűjtés és feldolgozás technikáját.

„A Vagheggi egy szeretett és dédelgetett vállalkozás, amelyet az elmúlt években nagy odaadással és elkötelezettséggel fejlesztettünk. Ma büszkék vagyunk arra, hogy közel 2000 szépségszalon választott minket Olaszországban, jelen vagyunk Európa számos országában, Közel-Keleten, Ázsiában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Afrikában. A Vagheggi világban elért sikerei ösztönöznek minket nap, mint nap, hogy kövessük és figyelemmel kísérjük mindazokat, akik minket képviselnek a szépségben és szépségápolásban” – nyilatkozta az öttagú család, amelyik a mai napig saját kézben tartja az 1975-ben alapított vállalkozást.

60 országba exportálnak, de leányvállalatuk csak Budapesten van. Ha nincs időd ellátogatni valamelyik magyarországi szépségszalonba, de szeretnéd kipróbálni ezeket a teljesen egyedi fitokozmetikumokat, most már online is meg tudod vásárolni őket: www.shop.ilovevagheggi.info

Fit in the City Tipp: Kérd el Vagheggi-kozmetikusod vevőkódját, amivel kedvezményesen vásárolhatsz a webshopban!