A Snails (Safe nails) jelenleg 58 országban kapható a világon. A gyereklakkokból több mint 20 árnyalat létezik, plusz egy fedőlakk, amellyel még tartósabbá tehető a színes hatás, ez biztosítja a hosszantartó ragyogást. Minden árnyalat bájos elnevezést kapott, mint például Disco Girl, Ladybird vagy Bedtime storie, amiket hazánkban Diszkólány, Katicabogár és Esti mese fantázia névvel láttak el.

A Snail Kids semmiféle állatkísérletet nem folytat és nem tartalmaz a retteget toxikus 3-ból egyet sem. Biztonságos a használata, így az anyuka megnyugodhat, ha a kislánya már nagyon kicsi korában is érdeklődik a szépségápolás iránt. 100 %-osan vízbázisú, természetes összetevőkből áll, így még fura szagtól sem kell tartani a lakásban, sőt illata igazán kellemes. De a cég nem állt meg a lakkoknál, kiegészítők is kaphatóak: körömmatrica, körömceruza, körömlakkglitter és ezekhez színben passzoló hajglitter is.

A Snails körömlakkok kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat (Rózsakert Bevásárlóközpont), ahol a teljes kínálat megtekinthető és megvásárolható a hét minden napján, akárcsak a gyerekkoromlakk.hu weboldalon.