A siófoki Fitbalance Beach Body rendezvényen abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy felpróbálhattam a legújabb Sanük papucsokat. Mondhatom, fantasztikus élményben volt részem! Ritka, hogy az én 36-os méretű pici lábam rögtön passzol egy cipőbe, illetve papucsba. Nem hiába, a sanük thai nyelven azt jelenti: boldogság! Ezeket a lábbeliket tényleg öröm hordani, mivel a tervezők gondoskodtak a maximális kényelemről – a szandál talpa például tökéletesen rugalmas. Ami igazán megtetszett, az antimikrobiális réteg, amivel bevonják a talpat, s ezáltal védik az ember bőrét. Az izzadásgátló réteg ugyancsak praktikus, biztosítja, hogy ne csúszkáljak a papucsban, ami eddig sajnos többször előfordult velem. A hab a tortán, hogy a Sanük papucsok környezetbarát technológiával készültek, kizárva a klór használatát.

Most pedig íme néhány 2014-es Sanük újdonság, melyeket kipróbálhattam:
Sanük Yoga Mats papucsok/szandálok

Hihetetlen módon kényelmesek, ha felveszed, mintha felhőkön lépdelnél. A talpuk jóga matracból készül.
A szabadalmaztatott papucscipőt továbbfejlesztették, hogy azonos szintű kényelmet nyújtsanak egy kissé karcsúbb, vékonyabb kivitelben. A színes vagy állatmintás cipőket párosítsd fürdőruhával, nyári ruhákkal, vagy skinny jeans-szel, és tuti, hogy többé nem is akarsz mást hordani!
Mind igényesen kivitelezett, divatos szandálokról és cipőkről beszélhetünk, talán ezért is választotta olyan sok sztár a márkát, mint Selena Gomez vagy Halle Berry.

Viselés közben az ember valóban csak mosolyogni tud, ahogyan a készítők hirdetik: Mosolyogj, és add tovább!

Galéria(Új galéria)