Ha gumiból lettek volna a budapesti Symbol Garden falai, akkor is nehezen fért volna el az a rengeteg érdeklődő – aki a nívós vendéglátó- és szórakozóhely ismert szolgáltatásain túl – látni akarta a FIT IN THE CITY Mr és Miss Fitt verseny döntőseinek egy divatshow-val felturbózott nyilvános bemutatkozását múlthét szombaton.

A felfokozott érdeklődés nem volt véletlen. A 10 izmos fiú és 14 sportosan csini lány egy sziporkázó koreográfiájú show keretében mutatta be az Amnesia, a MISSQ női, és a Saxoo London férfiaknak készült tavaszi-nyári kollekcióját. Hozzá kell tennünk: a kifutón felsorakozott fiúk és lányok, nem vérprofik voltak, hanem többségükben olyanok, akik most próbálkoznak először megmérettetni magukat egy ilyen fajta bemutatón. Ezért is érdemelnek elismerést, hogy szívet lelket beleadva, rövid felkészítés után, mindent elkövettek egy „színpadképes” produkció begyakorlására. „Öröm volt velük dolgozni, mert a hiányzó profizmust pótolta az őszinte akarásuk, lelkesedésük” – nyilatkozta a show rendezője és háziasszonya, Kis Hegedüs Réka.

Miután a jó kiállású fiúk seregszemléje maga is újdonságnak számított ezen a helyen, nem csoda, hogy ezúttal a férfiversenyzők megjelenését előzte meg nagyobb várakozás, és ők aratták a tapsokban kifejeződő legzajosabb sikert. Főként akkor, amikor záróakkordként letépték meztelen felsőtestükről a jól szabott zakókat, meglepve ezzel (elsősorban) a hölgyközönséget.

A képeinken látható sportos, fiatalos és elegáns öltözékek nem igényelnek külön kommentárt. A fotók a napsütéses tavasz és a közelgő nyár színeit, vidám játékosságát idézik fel. Befejezésül eláruljuk, hogy a bemutató résztvevői e hó 16-án tatai „edzőtáborba” indulnak, ahol öt napon át edzéssel, mozgáselemek tanulásával, táncpróbákkal készülnek majd a Mr és Miss Fitt verseny május 8.-án megtartandó döntőjére. Erről az eseményről természetesen a FIT IN THE CITY részletesen beszámol majd. Nektek!

Fotók: Gabor Photography

Galéria(show)