Írtam már korábban a bőrtisztításról és hidratálásról,  de most folytassuk a bőrünk táplálását! Lassan itt a tavasz, elkezdünk "ébredezni" a téli hónapok után, és kezdünk zsizsegni. Itt a nagytakarítás szezonja is, de ilyenkor nem csak a lakást suvickoljuk. Ez a méregtelenítések és a nagy diéták, edzések időszaka. Ilyenkor a téli bőrünket is érdemes kicsit helyrepofozni. Akár egy hámlasztásnak, akár egy nagy tisztításnak és kezelésnek is itt az ideje.
Nemrég háziasszonya voltam egy rendezvénynek, ahol a legújabb kezeléseket rajtam mutatták be. Most bemutatom nektek a regeneráló, ápoló liftingkezelést, amiben részem volt.

DELAY INFINITY KEZELÉS 30+

Arctisztítást, radírozást, majd egy arc- és dekoltázs-liftingmasszázst kaptam, ami a télen fakóvá és petyhüdté vált bőrömre rá is fért. Ehhez speciális masszázsampullát használtak, ami tartalmazott értékes növényi olajakat, A- és E-vitamint, melyek tápláltak és regeneráltak.

Majd következett a Delay Infinity maszk. Ez nem egy krém állagú pakolás, hanem egy nagyon praktikus, előre elkészített, arcformára kivágott, krókuszvirág, lila rizs és hialuronsav hatóanyaggal átitatott maszk.

Amíg 20 percet pihent a maszk az arcomon, addig a kezem vált a kényeztetés főszereplőjévé. A kéz bőre is megkapta az arctejes-tonikos tisztítást, valamint a nappali hidratálókrémes masszázst. Na, ezt már nevezem! Nem az van, hogy a vendéget egyedül hagyom a felkent maszkkal, és addig kimegyek és rácsukom az ajtót. (Gondolom, ilyet már ti is tapasztaltatok kezelések alkalmával.) Szerintem mindenki díjazza az ilyen apró kis gesztusokat. Miután lekerült a maszk, jött még egy kis masszázs, valamint a szem- és szájkörnyék ránctalanítása, egy kis hidratáló, és – amit még soha nem kaptam arckezeléskor – pár fújásnyi könnyed, friss parfümpermet.

Ami még fontos: minden termék Nikkel és bőrgyógyászatilag tesztelt!

Legközelebb a legújabb test- és narancsbőrkezelést mutatom be nektek.

Ha a ti is kipróbálnátok a fenti kezelést, akkor érdeklődjetek itt: Vagheggi

Fotók: Berta Sándor