Vizsgáljuk meg egy férfi szemével, mi lehet az oka annak, hogy számos egyedülálló nő keresi párját.

Te is szingli vagy és magadat okolod ezért? Sokszor, amikor a tükörbe nézel, azt gondolod, 'nem csoda, hogy nem kellek senkinek, mindenhol lóg rajtam a háj és formátlan vagyok'?

Nincs igazad! A pasikat sokkal jobban taszítják az olyan tulajdonságok, melyeknek nincs köze a kis bébihájhoz a derekad körül. Sőt, ha magabiztosabb lennél és a viselkedéseddel bevonzanád őket, még örülnének is annak a szexi kis húsnak a pocakodon és kifejezetten élveznék, hogy nem lapos popsid van, hanem szép telt, kerek feneked! 

Nézzük, mi taszítja a pasikat leginkább!

 1. Elharapódzó kisállat-őrület. Amennyiben a csivavádról vagy a cicádról szól az egész életed, elárasztod a facebook oldalad “életem szerelme” felirattal ellátott macskás képekkel, az ijesztő lehet a férfiak számára. Néhányan azt gondolják, ez érzelmi pótlék és 'kicsit kettyós a csaj'.
 2.  
 3. Ha kívülről fújod az ezoterikus könyveket és a horoszkópjuk alapján ítéled meg őket, az futásra készteti a pasikat. Felkiáltasz az első randin: 'Jesszus, te kos vagy? Ki nem állhatom ezt a férfi típust...Érdekes, hogy mégis érzem a "feszültséget" kettőnk között, mintha csak oroszlán lennél. Lélek a lélekre rátalál, bármely csillagjegy alatt született is.' (Itt pedig elsütsz egy Coelho idézetet.) Erkölcsileg fölébük helyezed magad a prédikálással, közben pedig alig várod, hogy végre közeledjen hozzád. Ez összezavarja őket és kellemetlen számukra.
 4.  
 5. Túlzottan harsány külső, csillogó ékszerek, arany és leopárd ruhák tűsarkúval kombinálva, túl sok smink, műcici-műszempilla-műköröm-műhaj ----> mű nő. Nem veszik komolyan azt a nőt, aki mindezeket egyszerre felsoroltatja. Sőt, róla azt feltételezik, hogy a pénz a legfontosabb számára, ezért nem is akarnak tőle komoly kapcsolatot, hiszen úgyis csak a pénzükre hajtana...
 6.  
 7. Felszínes és műveletlen csajokat unalmasnak tartják a pasik, mert semmilyen érdekes témát nem tudnak feldobni. Vigyázz, ha az aktuális valóságshow hősökkel állsz elő az első randin, az semmi jót nem jelent!
 8.  
 9. A túlzott beképzeltség és erős karrierista beállítottság érzelmi sivárságot feltételez. Nem kellemes időtöltés a férfiak számára egy folyton számító, pénzről és pozícióról áradozó nővel lenni.
 10.  
 11. Éjszakai szórakozóhelyeken és diszkókban a koktélt szorongató, kihívó öltözékben szórakozó hölgyek szintén nem családalapítás céljából lesznek megszólítva és talán még a telefonszám cseréig sem jutnak el.
 12.  

Ezt a hét okot Nándor, 32 éves, vezető beosztású, 185 cm és 82 kg paraméterekkel rendelkező férfi írásából állítottam össze, aki szintén szingli volt, mikor véleményét összefoglalta a társkeresés világában szerzett tapasztalatai alapján.

Nándor, egy szóval sem említette, hogy Magyarországon kövér, ronda, edzetlen, péksüti zabáló nők vannak és ezért nem talál barátnőt magának!

Szóval több önbizalmat csajok, és a külsőtök formálására mellett a lélek szépségére is fektessetek nagy hangsúlyt, ha az igaz szerelemre vágytok!

Forrás: Randiblog