Fotó: Parrag Arnold

Akit nem riasztott el a reménytelenül zuhogó eső, az ugyancsak változatos, sokszínű programot élvezhetett a Csaj Szombaton a The Movie Show és a DivatBazár rendezvényein. A szervezők ismét kitetettek magukért! Nyereményeső, meglepetések, kikapcsolódás… Kell még más is a felhőtlen szórakozáshoz?
Kora délután a DivatBazár gardróbvásár tarka forgatagában sétálgattam. A pultokon és a sztendereken – főként a fiatalok és középkorúak számára – a legtrendibb divatirányzatok kínálták bő választékukat.

Fotó: Hadaghian István

Inkább csak kínálták, mert talán a mostoha időjárás, vagy mert a többnapos ünnepre sokan elutaztak, a vártnál kevesebben vásároltak. A csillogó divatékszereket kínáló bájos szőke hölgy mégsem panaszkodott. Kérdésemre mosolyogva válaszolta, hogy a gyérebb forgalom ellenére neki megérte eljönnie.
Később aztán elkezdtek szállingózni az esti program vendégei. Ahogy azt a korábbi mozis-csajos buliknál megszoktuk, izmos félmeztelen hosztok pezsgővel várták a látogatókat.

Aki nem az alkohol mellett döntött, hanem egészséges szomjoltóra vágyott, az a Coconutwater kókusz - és a Well Vitamin vizével frissíthette fel magát.

Az egészséges italok mellé természetesen egészséges desszert dukál, amiről a Project Éden paleo fagylaltjai gondoskodtak.
Akinek ez sem oltotta eléggé a szomját, az a terem közepét uraló bárpult gazdag kínálatából töltötte fel az utánpótlást. A csinos hoszt fiúkkal pedig fotózkodhattak a hölgye,k akár a Uniqshop Hollywood-i vörös szőnyege előtt.


Este hatkor a The Movie Show egyik szervezője, Kis Hegedüs Réka ismertette a kezdődő divat show műsorát. Mivel ezúttal férfiak is jelen lehettek az alapvetően csajos bulin, az uraknak ugyancsak lekötötte figyelmét a Szexiruhák parányi bikinikben, fehérneműkben és a MissQ tavaszi kollekciójában felvonuló, finoman törékeny lányok látványa, csodás Pierre Lang ékszerekkel komponálva. A munkálkodó fotósok is sűrűn villogtattak vakuikat. Volt miért!

Fotó: Parrag Arnold

A The Movie Show persze a túlnyomóan hölgyekből álló közönség számára pluszlátványról is gondoskodott. A Bartendaz fiúcsapat deltás tagjainak hajmeresztő nyújtógyakorlatai csaltak külön ragyogást a női tekintetekbe. Ráadásul a teamnek egy ugyancsak izmos lánytagja is volt, bizonyítva, hogy a női egyenrangúság minden térre kiterjed!

Fotó: Hadaghian István

Ezután következett az est fő attrakciója: filmbemutató az Ágymoziban.
A terembe érve újabb meglepetés fogadott, ugyanis az ágyban mindenkit ajándékcsomag várt a szponzoroknak köszönhetően.

Milyen mozi ez a Rossz szomszédság 2? Minden idők legsikeresebb „korhatáros vígjátéka”, forgalmazásának első hetében 50 millió dollárt fialt a befektetőknek, miközben maga a forgatás csak 18 millióba került. Óriási!

Tegyük azért hozzá: most a sztori folytatását, tehát a második részét mutatták be, amelyet az első film brutális pénzhozamán felbuzdulva ötöltek ki az alkotók. Tudjuk, általában a repríz, a másodpéldány gyengébbre sikeredik az eredetinél. Lehet, ez az oka, hogy a forgatókönyv-írók mintha megfeledkeztek volna róla, hogy a tisztelt néző épkézláb, konzekvens történetet és valamennyire életszerűen cselekvő karaktereket is elvár a pénzéért. Mindennek hiányában viszont telitömték vicces poénokkal és az amerikai limonádé-sorozatok paródiáival a játékot.

A tombola nyereményeit köszönjük partnereinknek:

 • Vip-parfüm
 • Vip-phone
 • Athletes
 • Bartendaz
 • Pierre Lang
 • Projekt Éden
 • Uniq
 • Coconutwater company
 • Well Vitaminvíz
 • Hungári pezsgő
 • Szigetközi Friss víz
 • MADmoiselle
 • Dollhouse Boudoir
 • Beautyrobic
 • Óbudai Mozgásstúdió 
 • Kri-San Stúdió
 • Jankó Zsanett sminkmester
 • Szexiruhák.hu
 • Premium Plasztikai Sebészet

Röhögésre ingerlő fordulat volt tehát doszt, pláne, ha nem vagyunk válogatósak a tréfák ízlésességét illetően. Egyébként a nézők minden rétege megkapta a maga örömét. Volt benne bugyuta, mackós férj (Seth Rogen) és kockás hasú szépfiú (Zac Efron), ennivalóan cuki kisgyerek, és változatos küllemű sok szexis nagylány, meg – az életben is – domborodó pocakú kismama. Sőt, szerepelt melegfiú-páros, hogy a kisebbségek se maradjanak ki.


Nem véletlen tehát: a Bed Cinema telt házas közönségét csak a kipárnázott karfák védték meg, nehogy leguruljon az ágyakról a nagy nevetéstől! A film végén még egy utolsó poén várta a nagyérdeműt. Mégpedig a tombolasorsolás! Nem csekély étékű nyeremények cseréltek gazdát, hangos vidámság közepette izgulta végig a sorsolást a káprázatos programban már-mát kifáradt közönség. Köszönet a rendezvény főtámogatóinak a nagy értékű nyereményekért! (Vip-phone: LUMIA okostelefon, Vip-parfüm: Marc Jacobs parfüm.)


Megkérdeztem egy New-Yorkból érkezett fiatal hölgyet, hogyan érezte magát. „Sok mindent láttam már az életben, de ágymoziban most vagyok először. Fenomenális! Mint ahogy a környezet nívója és a program változatossága is lenyűgözött.”
Mondhatom, a többiekkel együtt, magam is nagyszerűen szórakoztam a csaknem egész napos program folyamán! Elfelejtve a tavaszt meghazudtoló időjárást és a mindennapok kisebb-nagyobb gondjait.