Mivel lehet feldobni egy uncsi, fülledt, nyári vasárnap estét? Mondjuk, egy jó filmmel!
Július 5-én néhányan a Magic Mike XXL-re szavaztunk. Naná, hogy vártuk, milyen élményben lesz részünk Európa első ágymozijában, a Buda Bed Cinema vetítőtermében!

Na, de ami ott várt bennünket a rendezvényt összehozó Kis Hegedűs Réka jóvoltából, arról csak álmodni mertünk. Már érkezésünkkor pezsgő és frissítő fogadott, és hogy ne legyen sablonos az este, félmeztelen, kockahasú, gyönyörű host fiúk, a Mr Fit döntősei kínálták a hideg italokat. A nagy melegben – no és láttuk okán – ránk is fért a hideg ital.

Amíg várakoztunk, kézműves söröket kóstolhattunk, de kérhettünk nyak-, váll- és hátmasszázst is, elejét véve  a filmnézés közbeni elzsibbadásnak. A szemeinket is legeltethettük a Zema Ékszer csodás kreációin.

Kell ennél több egy nőnek?

Mondhatnánk, hogy nem, de mi mégis kaptunk egy újabb meglepetést: 
A Carib Swimwear és a Bräzia jóvoltából megnézhettük a legújabb, 2015-ös fürdőruha trend darabjait egy könnyed divatbemutató keretében - amihez a Mr Fit fiúk is asszisztáltak. A helyszínen kedvezményes vásárlásra is volt lehetőség, meglehetősen nagy választékból, így mindenki megtalálhatta a stílusának, ízlésének (és méretének!) megfelelő darabot a nyári outfitjéhez.

Aztán befészkeltük magunkat a Bed Cinema ágyaiba, készültünk a vetítésre, valamint a film előtti tombolasorsolásra. Nem is sejtettük, de álomszerű (és nem mellesleg igazán csajos) ajándékok kerültek kisorsolásra. Aki sok tombolát vett, sok ajándékkal tért haza, nem is akármilyenekkel! A főnyeremény sem volt akármi: Egy 150 000 Ft értékű ajakformálás Dr. Pataki Gergely magánpraxisában. (Mint utólag megtudtam, nagyon is jó helyre került a főnyeremény, a nyertes meglehetősen lelkesen állt hozzá a leendő kezeléshez)

Gondoltuk, ezután már tényleg a vetítés következik, DE NEM!
A vetítésre váró csajok hangulatát a Magic Mike XXL hivatalos hazai promócsapata, a Hot Men Dance dögös-vetkőzős show-ja izzította tovább. Meglehetősen felcsigázták a nézőközönséget a film témájához.

A tombola nyereményeit köszönjük partnereinknek:
 • ViWa vitaminvíz
 • Novetex Matrac
 • Zema ékszer
 • Marylin Beauty Bar
 • Buda Bed Cinema
 • Dollhouse Budoir
 • Beatyrobic
 • Buda Massage & Fitness
 • Lavender Nail
 • Szexiruhák.hu
 • Szexiruhák.hu
 • Premium Egészségközpont és Kórház

Aztán megvolt a film...

Ágyban, párnák közt nézni a filmet, tele valóban ütős, XXL pasikkal, tudván, hogy mellettünk a teremben ott van pár „mindent a szemnek” fiú – valódi, izgalmas élmény volt.
Ám ennek a filmnek is vége lett, ahogy a fülledt, nyári estének is lassan. Kicsit olyan érzésünk volt, mint nyaralásból hazatérni: még akarom, még és még! És lett még, hiszen kifelé indulva a Hot Men Dance fiúk nagy szatyrokat nyomtak a kezünkbe, tele ajándékkal. Maradt otthonra is nézegetni- és álmodoznivaló, tervezhettük, mit és/vagy mikor próbálunk ki a sok-sok kedvezményes ajándék közül.

A filmet biztos megnézem még párszor, hiszen kell és jár az élmény, a látvány. Csak a többi fog hiányozni. A hangulat, a körítés, no és persze, a fiúk, de hiszem és remélem, lesz még részünk hasonló élményben!

 - Moncsi

Galéria(The Movie Show: Magic Mike XXL)