Valentin nap- mi jut erről eszedbe? Kétségbe esel, hogy már megint egyedül fogsz otthon ülni, vagy a csajokkal elmentek szidni a pasikat, esetleg (már megint) egy vacsorát tervezel a pároddal? Idén másként lesz. Most az egész napod izgatottan fog telni, és várni fogod a holnapot, hiszen február 15-én lesz a Szürke ötven árnyalatának mozivetítése, és tudod, hogy nem egy egyszerű filmezésről lesz szó. Ilyen még egy moziban sem volt. Imádtad a könyvet? Akkor nem kérdés, hogy ott leszel-e. Esetleg az ellentábort erősíted? Ezt az élményt akkor sem fogod kihagyni!

Extrém mozizás?

Képzeld el: Regisztráció után megkaptad az ajándékcsomagod, és besétálsz a félhomályig sötétített mozi terembe, ahol a széksorok között a Mr Fit döntőjéről ismert fiúk, mint szexi félmeztelen hosztok kínálják a pezsgőt. Elfoglalod a helyed és már kezdődik is az előadás. Pirner Alma bevezet a fétis művészetének rejtelmeibe, és olyan titkokat sajátíthatsz el, amikre még fantáziálgatás közben se mertél gondolni. Elpirultál, vagy beindította a képzelő erőd? Pedig ez még semmi, hiszen Mr. Grey még csak készülődik a színfalak mögött, hogy egy igazán szexi chippendale showt adhasson csak nekünk. Elég forró már a hangulat? Pedig még a tombola után jön csak a lényeg! A mozi egyik legnagyobb vásznán, elsők között nézheted meg az év legerotikusabb filmjét. Tudsz ennél jobb programot mondani? Itt megismerheted mind az ötven árnyalatot!

Helyszín: 1032 Budapest, Bécsi út 154 Eurocenter Mozi Időpont: Február 15. regisztráció16:30-tól

Ár: 7900 Ft / fő (tartalmazza a welcome drinket,előadást, showt, a vetítést, egy ajándékcsomagot, popcornt és colát) Jelentkezés: info@beautyrobic.hu vagy 06 30 524 4951