A kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban több ezer szurkoló előtt győzelemmel búcsúzott aktív pályafutásától Erdei Zsolt, minden idők legeredményesebb profi bokszbajnoka.
A gála hangulata mindenkit lenyűgözött – ezernyi tapsorkán, mosoly és könny búcsúztatta a példátlanul eredményes magyar bokszolót, a HEGYEM nagykövetét.
Madár a bokszkesztyűért felkínált összeget teljes egészében felajánlja a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalomnak.
Így, aki megszerzi a bokszkesztyűket, több tucat hátrányos helyzetű és nehézsorsú magyar gyermeken segít.

Mi is az a HEGYEM?

A HARCMŰVÉSZEK AZ EGÉSZSÉGES GYEREKEKÉRT MOZGALOM (HEGYEM) 2010 elején azért alakult, hogy segítsen mindazon gyerekeknek, akik nem jutnak hozzá megfelelő mennyiségű és minőségű táplálékhoz. Alapítója két harcművész, akik hallottak egy felmérést, miszerint a magyar gyerekek jelentős része nem jut hozzá olyan ételhez, amely elégséges lenne a fizikai gyarapodáson túli mentális fejlődéshez. Az alapproblémát az jelenti, hogy a legfontosabb időszakban, a gyermekkor 6 és 12 év közötti időszakában a lurkók nem kapják meg az idegrendszer fejlődéséhez szükséges tápanyagokat.

Az adományokat a szervezet dolgozói személyesen viszik ki a családokhoz. A gyerekeket folyamatosan hordják bemutatókra, táborokba, rendezvényre. Ezekre a helyszínekre a szülők teljes nyugalommal engedik el a gyerekeiket, hiszen ismerik a munkatársakat, tudják, hogy jó kezekben lesznek.
Első nagy lépés nekik, mikor a kitartó munkájuk eredményeként megkapják tőlük az első karate ruhájukat, saját bokszkesztyűjüket.

Az online aukción bárki részt vehet – az árverés a Mens Health Magyarország internetes oldalán található meg.
Az aukció március 19-án, éjfélkor indult.

Ne feledjétek kedves olvasók, hogy amennyiben részt vesztek az árverésen, azzal rengeteg hátrányos helyzetű gyermeken segítetek, akiknek mindenük a sport, és a küzdősportok!

Több információ: www.hegyem.hu