Szeptember elején nyílt a budapesti Október 6. utca 11. szám alatti Cézár multibrand férfiruha üzlet, ahol többek között Trussardi Jeans, Armani Jeans és Antony Morato kollekcióiból lehet válogatni. 

A belváros szívében található stílusos, kellemes hangulatú üzletben mindent megtalálsz, ami fontos lehet az kozmopolita és igényes férfiak számára: a mindennapi és kényelmes prémium kabátok, ingek, pulóverek mellett számos kiegészítő közül választhatunk.

A legigényesebb márkák a legigényesebb férfiaknak

A Trussardi divatházat 1911-ben alapította Bergamóban a kísérletező kedvéről és innovatív szemléletéről ismert Dante Trussardi. A cég luxuskesztyűk gyártásával kezdte karrierjét, majd gyorsan stabil és egyedi márkává vált, több mint négyszáz árusítóhelyével és három sikeres vonalával: Trussardi, Tru Trussardi és Trussardi Jeans.

A Trussardi legszélesebb körben forgalmazott almárjáka a Trussardi Jeans, amelynek darabjai mindig naprakészek, különleges esztétikai igénnyel készülnek, és céljuk, hogy az anyacég filozófiáját a nagyvárosi kozmopolita közösséghez juttassák el. Ezek a darabok kényelmesek, viselhetők, de az egyedülálló olasz luxus minden kollekciójukban érvényesül.

Armani Jeans

Az 1934-ben, Piacenzában született Giorgio Armani 1964-ben már a divatszakmában dolgozott, amikor a Cerruti férfi kollekcióját tervezte. Saját márkáját 1975-ben alapította.

Ahogy múlt az idő, úgy bővítette üzletét, és mára már olyan vonalakat visz, mint Armani Privé, Emporio Armani, Armani Casa, Armani Beauty vagy Armani Jeans. Ez csak egy szelete annak a hatalmas listának, amelyek képviselik Giorgio Armani világát. Az Armani Jeans vonalat 1981-ben indította, fiatalabb vevőkört célozva meg. Ez a márka forradalmi jelleget sugároz, és az évek során a dinamikus és szabad szellem szimbólumává vált.

Az Armani Jeans a legfrissebb trendekre és modern jellegzetességekre fókuszál, minden szezonban újraformálva azokat, nagyvárosi hangulatban. Többek között kiváló minőségű utcai ruházati termékek és kiegészítők is találhatóak kollekciói között.

Antony Morato

A Morato-projekt az olasz kultúrában és az utánozhatatlan olasz stílusban gyökerezik, miközben folyamatosan új ötletek és trendek kerülnek megvalósításra a márka által. Egyedi ruhái megfelelnek a mindennapos divatigényeknek, ugyanakkor olyan igényes fogyasztók számára készülnek a kollekciók, akiknek fontos az eredetiség is.

Antony Morato divatcége ma már több mint 60 országban képviselteti magát. Morato azt vallja, hogy az öltözködés már nem csupán egy árucikk a férfiak számára sem; sokkal inkább a személyiségünk kifejezésének egyik módja lett.  

Nos tehát három rendkívül egyedi márka darabjait szerezhetitek be a Cézárban - mutatjuk, többek között mit csíphettek még el, ha ellátogattok a napokban:

A Cézárban szerezhetitek be például ezeket a cipőket:

Pólók és farmerek is várják a vásárlókat: 

Ingek, pulóverek és egyedi sálak is keresik gazdájukat:

Kombinálhatjátok is a szerzeményeket, hiszen kabátokból sincs hiány, és biztos, hogy megtaláljátok a hozzá való kesztyűt, vagy cipőt: 

Ne feledjétek, ez csak egy kis az ízelítő volt, érdemes tehát alaposan körbenézni az üzletben, hogy felleljétek a számotokra leginkább tetsző darabokat.

Éljetek a karácsonyi akció lehetőségével is a héten, hiszen így a legkülönlegesebb darabokból vásárolhattok kedveseteknek kedvezményes áron.

És még egy kellemes infó: a császári darabok mellett egy pohár prosecco és kávé is várja a látogatókat!

Elérhetőségek:

Weboldal

Cézár a Facebookon

Cézár az Instagramon