Többek között azért is szeretjük az őszt, mert felfrissíthetjük a sportcuccainkat. A Tezenis őszi sportkollekciója energikusabb, mint valaha!

Egyre többen vagyunk, akik számára életmóddá vált a fitnesz. A Tezenis ezekhez az igényekhez igazodva teremti meg és kínálja fel legújabb, ellenállhatatlan darabokból álló sportkollekcióját. 

A virágmintás sportmelltartók városi hangulatúak, hordhatóak és kívánatosak, friss, urbánus viseletek, míg a virágos body valódi kötelező darab. Tökéletes minden fitness tevékenységhez, függetlenül attól, hogy spinningezel vagy futsz. 

Minden, ami a sokoldalú edzéshez szükséges, megtalálható a kollekcióban, beleértve a pulóvereket, trikókat, leggings-eket és jogger-nadrágokat. Minden darab Instagram-kész, trendi sötét rózsaszín, fekete és a szürke árnyalataival.

Sportos darabok, fekete és szürke színben, pasztellnyomatokkal kombinálva, amelyek nőies hangulatot adnak a kollekciónak. Nincsenek kifogások, ezzel a kollekcióval teljessé teheted a fitnesz outfitedet, anélkül, hogy egyetlen edzőtermi vagy utcai edzést is kihagynál a napi rutinodból.

Az új TEZENIS #fitness_city kollekció ultra cool és modern, lehetővé teszi viselője számára, hogy elérhető árkategóriájú, sokoldalú darabokat kombinálhasson.