A tánc sport és művészet.
Edzés és önkifejezés.
Megmozgatja az izmaidat, edzi az agyadat, feltölti a lelkedet.
Tánc közben nem érzel fáradtságot, nem érzed, hogy valójában edzel, és mennyi izmodat használod, és olyanokat is, amelyeket hétköznapi mozgással sosem. A zene magával repít egy másik világba, elfelejtesz minden problémát és gondot, szinte kiürül az agyad.
Ilyenkor sokkal többre vagy képes, mint gondolnád!
Eltűnnek a korlátaid, már rég átlépted a saját határaidat, de észre sem veszed!


Ez benne a nagyszerű, és ezért a leghatékonyabb edzésmódszer és a leghatásosabb stresszoldó tevékenység.
A zene és a tánc egy módosult tudatállapotot hoz létre… A legjobb drog, melyre ha egyszer rászoksz, megváltoztatja az életedet, és mindig érezni szeretnéd ezt a felszabadító érzést!
Vannak koreografált óratípusok (zumba, különböző dance-aerobik irányzatok), melyeken egyszerűbb vagy bonyolultabb lépéssorokat kell megjegyezned.

 Az általam kifejlesztett DanceTraining® edzésen pedig a leghatékonyabb gyakorlatokat kombinálom hajlékonyságot fokozó nyújtással, és az óra végén olyan táncmozdulatokkal, amelyeknél nem kell koreográfiát megjegyezned. Fokozatosan felépített módon sajátítod el a táncmozdulatokat, és észrevétlenül fejlődik a mozgásod, míg a végén már olyan lépésekre is képes vagy, amelyeket eddig el sem tudtál volna képzelni…
Amellett, hogy formálod az alakodat, majd egy céges partyn vagy házibuliban arra fogsz ráébredni, hogy te vagy a legjobb táncos!

Nem kell tehetségesnek lenned. Csak élvezned kell, és érezned!

Szeretnél nyerni egy 4 alkalmas DanceTraining® bérletet? Nincs más dolgod, mint a cikk tetején a "Megosztom" gombra kattintani, és lehet, hogy Te leszel a szerencsés, akivel hamarosan találkozom az edzésen! (csak budapestieknek!)

képek forrása: www.dancetraining.hu , google