Liu Yong tulajdonosa a LIU YONG PLAY street wear brandnek, mely egyike a kínai “original street style” trendet követő márkáknak. Nem mellesleg pedig 2016-ban hatalmas megtiszteltetés érte, amikor elnyerte a a “China Fashion Designer Top Award” díjat.

A Rishikesh márka az Észak-Indiában található Rishikesh városról kapta a nevét. A település a Himalája lábánál helyezkedik el, leginkább templomairól, a jógáról és a meditációról híres. A márka ebből inspirálódik – és saját stílusát megteremtve –a jóga tanítását keveri a street arttal és egy csipetnyi punk beütéssel.

És hogy mi jellemző a 2020-as tavaszi-nyári kollekciójukra?

A kollaboráció darabjai között megtalálhatóak a harsány színek és ezeknek megannyi árnyalata és kombinációja: Narancs- és citromsárgák, piros-kék- lila; csak úgy, mint a neon színek, valamint az idén nagy slágernek örvendő tarka batikolt mintás darabok. De ha ez nem lenne elég, akkor megspékelték az egészet csillogó ezüsttel, alkalmasint hatalmas mintákkal. A bevállalósabbaknak – „Ezeket öltsd Magadra, ha tetszik!” alapon – átlátszó esőkabátot vagy dzsekit.

Ha a képzeleted nem képes leképezni, miről is írok, akkor ajánlom figyelmedbe a galériát!
A hangsúly nem csak a színeken, hanem a rétegzésen is van.
Galériához klikk a képre!

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lépj ki a komfortzónádból!

Hallottuk ezt már párszor, nyilván Nektek sem ismeretlen eme kifejezés. Nos, ez pontosan ráillik a jövő évi Liu Yong X Rishikensh kollekcióra: Merj más lenni; Merj kitűnni a tömegből; Merj bevállalni színeket és mintákat keverve; Merj végre kilépni az elvárások, a hagyományok, a megszokások köréből! Másnak unkonvencionális, neked azonnal konvencionális – ettől is a saját stílusod.

 

Rebecca / @shoppingiscardio