Nyakunkon a tél és ilyenkor, valljuk be, nem sok kedvünk van edzeni menni. Ugye jobb időtöltésnek tűnik a meleg szobában egy csésze forró teával elnyújtózva lazítani, miközben kellemes zenét hallgatunk? Bizony, nem hangzik rosszul, de van valami ami ugyanilyen kellemes és nem csak a lelkünket ápolja.

Sejtelmes fények, forró hangulat és dübörgő zenére hullámzó olajos női testek. A legjobb benne, hogy ide csak csajok jöhetnek. Pasiknak belépni tilos! Hogy pontosan miről is beszélek? Egy mozgásformáról, ami mára az egyik kedvencem lett. Ez a Beautyrobic.

A hideg utcáról belépve barátságos előtérbe érkezek. Bármerre nézek, barátságos, mosolygó arcok és vidám csevely vesz körül.

Az öltöző gyors látogatása alatt kényelmes öltözékben elindulok a terem felé. A törölköző és a víz nem hiányozhat. Ezekre mindig szükség van

A 30-32 fokra felfűtött teremnek köszönhetően igazi mediterrán forróság és narancsos hangulatfény fogad.
Az óra előtt különleges olajokkal kenjük be a problémás vagy formálni kívánt testrészeket. Ezzel segítve a zsírégetést, a méreganyagok gyorsabb távozását és a narancsbőr elleni harcot. Ez a látvány egyébként csak fokozza az amúgy is forró hangulatot. A terem megtelik lányokkal, mindenki elfoglalja a helyét a faltól-falig tükörrel szemben, hogy lássa helyesen végzi- e a mozogni vágyó, az oktató, Brigi által irányított mozdulatsorokat. Elindul a vérpezsdítően dübörgő, csajos zene. A nőies és szexi mozdulatok kivülről nézve laza táncnak tűnhetnek. Ám a különleges olajoknak, a forró teremnek és az izmokat igénybevevő testhelyzetváltásoknak is köszönhetően nagyon izzasztó és hatékony. A bemelegítést követően a csípő, a derék, a hát és a popsi átmozgatásával kezdünk, majd zsírégető, alakformáló és nyújtó gyakorlatokkal zárunk. Az óra végére minden porcikámat alaposan átmozgatom. Kitűnő zsírégető, méregtelenítő, önbizalom növelő és stresszgyilkos edzésforma amit minden nőnek ki kell próbálnia!
Az edzés végén, a teremből kilépve már értem miért van itt ennyi barátságos és mosolygós arc.