Nike+ Training club

Az alkalmazás több, mint 100 különböző edzést tartalmaz, melyeket a Nike professzionális trénerei fejlesztettek ki. Minden gyakorlathoz tartozik egy-egy rövid bemutató videó, illetve a program során az applikáció végig hangutasításokkal irányít minket. Saját testsúlyos és eszközös edzések közül válogathatunk, melyek kiválóan fejlesztik az állóképességet és az izomerőt egyaránt. A program további előnye, hogy néhány adat megadásával akár személyre szabott edzéstervet is készíthetünk, mely segít elérni a kitűzött céljainkat.

 

The Johnson & Johnson Official 7 minute workout

Gyors és egyszerű edzések, melyek bárhol és bármikor végezhetők. Az applikáció megálmodója Chris Jordan, aki a Johnson & Johnson Human Performance Insitut vezetője. Célja az volt, hogy tudományos alapokra helyezve egy olyan edzésprogramot hozzon létre, amely segítségével mindenki be tud iktatni a napjába megfelelő mennyiségű testmozgást. 22 darab eltérő nehézségű és időtartamú program közül válogathatunk, melyek az egész testet megdolgoztatják. Pluszpont, hogy az alkalmazáson keresztül kezelni tudod az iTunes könyvtáradat, így akár saját lejátszási listát is készíthetsz a kedvenc zeneszámaidból. Kiváló applikáció azok számára is, akik most ismerkednek a rendszeres testmozgással.

 

Freeletics- Workout & Fitness

Ha szeretnél egy saját virtuális személyi edzőt, ez a Te alkalmazásod! A személyes adataid és az edzettségi szinted megadásával az alkalmazás személyre szabott edzéstervet készít Neked.
Egyetlen hátránya, hogy nem ingyenes, viszont néhány dollárért cserébe teljes étrendet és egy 12 hetes edzésprogramot kapunk, ami sokkal inkább pénztárcabarát, mint egy háromhavi bérlet a konditerembe.

 

Daily Yoga

A jóga rajongóknak se kell lemondani az otthoni gyakorlásból, hiszen ők is rengeteg alkalmazás közül válogathatnak. A Daily yoga ideális kezdőknek és haladóknak egyaránt, és számos nemzetközileg elismert jógaoktató videóját tartalmazza. Dinamikus ászanákat és meditációs gyakorlatok egyaránt megtalálhatók az alkalmazásban, melyek segítenek, hogy a jógagyakorlás ne váljon unalmassá.