Ilyen szórakoztató, vicces és aranyos filmmel ritkán célozzák meg a női közönséget – írta egy kritikus a 3 évvel ezelőtti moziról. A 2012-ben őrületes sikert aratott tampai fiúcsapat most visszatér a vászonra, a sokat ígérő MAGIC MIKE XXL címen, hogy tovább vadítsa a csajok szívét. Az eredeti címhez hozzábiggyesztett XXL jelző talányosan fejezi ki a lényeget. Egyrészt, hogy méretes látványokban lesz részünk, másrészt, hogy szigorúan felnőtt-filmről van szó.
Mindezt a Buda Bed Cinema július 5-i bemutatóján – a kontinens első ágymozijában – pazar, luxus környezetű kényelmes fekhelyen élvezheted végig. Az év legszexibb és legvadabb mozija ezen a premieren kizárólag hölgyekből álló közönséget fogad, akiket további meglepetésekkel is elkápráztat. A félmeztelen dögös host pasik welcome drinkkel várnak. A vérnyomásod megemeléséről élő vetköző show gondoskodik. Az InterCom felkérésére a film hazai reklámarcai, a Hot Men Dance csapat előadását nézheted meg. Valamint aMr és Miss Fit döntőseinek Carib Swimwear  fürdőruha-, illetve a Brázia divatbemutatója gondoskodik a látványról még a vetítés előtt. Ezeken túl még sok meglepetésben is része lesz a hölgyeknek. A Zema ékszercég stílustanácsadással, a Marilyn Beauty Bar a modellek hajáról sminkjéről gondoskodik, és persze sok-sok ajándékról, de a ház kézműves sörkülönlegességeit is végigkostolhatják majd, hogy csak párat említsünk. A rendezők pedig senkit sem engednek haza ajándékcsomag nélkül!

A Hot Men Dance csapata különleges Magic Mike show-val készül erre az estére.

A helyszín tehát a Bed Cinema (Budapest, Bécsi út 38-44.  - a bejárat és az autóparkoló lejárata a Bécsi úton folyó építkezés miatt a Szépvölgyi útról nyíló Kecske köz felől lehetséges)
Érkezés 17:30, kizárólag hölgyeknek 16+ korhatárral. A jegyek ára 9 900 Ft/ágyanként, az ágyak kétszemélyesek, az első sorban viszont minden ágyon 3 fő feküdhet.
Helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, úgyhogy rendeld meg jegyedet még ma, nehogy lemaradj erről a különleges élményről!

Jelentkezés: khrekus@gmail.com

Mit tudunk a filmről?

A rendező- operatőr (Steven Soderbergh) és a főszereplő (Channing Tatum) a régi, aminthogy a sztori lényege, az izmos férfihátsók és kockahasak minél látványosabb lemeztelenítése is az, miközben több neves férfi- és női szereplővel feldúsították a castingot. A 3 évvel ezelőtti alapfilm mintegy 7 millió dolláros befektetéssel több mint 70 milliót forgalmazott Amerikában, a közönség zömét (73%) pedig hölgyek alkották, nagyrészt 35 év felettiek. Vagyis Hollywood rájött, hogy nem csak a fiatal férfinézők éhes szemei számára készült filmek hoznak busás hasznot.
Az alapfilm a főszereplő valódi életéből merített epizódokat. Tatum, az eredeti foglalkozása szerint izmos asztalos, tizenéves esztendei végén sztriptíztáncosként kereste meg a kenyérre valót. Az új filmben a fiúk tovább vetkőznek. Miért szégyellné az ember, amit a Teremtő megadott neki, ráadásul, ha mutogatja magát, könnyen jön érte a pénz is. A kigyúrt csapat kibővült és sokkal nagyobb fába vágja a fejszét, mint korábban. A film nem mindennapi izgalmait az is növeli, hogy most életre-halálra megy majd a játék!
Ha többre is kíváncsi vagy, klikkelj rá a Magic Mike XXL / The Movie Show eseményre.