Egy korábbi beszámolónkban már Rékus kipróbálta és bemutatta az ágymozit nektek, ami most már tárt karokkal vár minden filmre éhes rajongót. A megnyitón jártunk...

A Kedves Nézők akár párosan, sőt hármasával heverészve, mélybordó franciaágyakon szemlélhetik a műsort, amely a napszaknak megfelelően, családi matinéfilm, drámai alkotás, vígjáték vagy éppen horrorfilm lehet. Mindez a legmodernebb vetítési és hangtechnikával tálalva! Hát ennyit változott majd 120 év alatt a mozizás.

Ám a szuperfilmszínház csupán egyetlen attrakciója az egymilliárd forintos beruházással elkészült Buda Entertainment Gastro elnevezésű hatalmas szórakoztató, gasztronómiai és művészeti komplexumnak. A bemutatón megcsodálhattunk elegáns koktélbárt, pazar éjszakai lokált és egy Matyó-motívumokkal kihímzett ülőhelyekkel büszkélkedő óriási színháztermet. A Hungarian Folklor Hall a magyar népzene és néptánc otthona lesz, a hazai közönség mellett számítva a külföldi látogatókra. Aminthogy a bejárat mentén és a galérián elhelyezkedő kiállító terek, szintén a magyar művészet és szorgalom bemutatását szolgálják. A széles spektrumot jelzi, hogy most éppen a magyar motorkerékpár-gyártás majd fél évszázadának termékeit csodálhattuk meg!

Mint Arie Yom-Toy izraeli tulajdonos elmondta, elképzelése szerint ez a hely Buda exkluzív szórakoztató központja lesz, ahol a családi ebédektől kezdve a magyar folklor bemutatásán át a mondén éjszakai életig, mindenki megtalálja azt, amiért érdemes idelátogatnia. A beruházás még nincs teljesen befejezve, tovább bővül és számos egyéb meglepetéssel szolgál majd a nagyközönségnek.

Repeső szívvel és vastag bukszákkal várjuk a további új magyar csodákat!