A statisztikák szerint ilyenkor a férfiak láthatatlanná válnak, csak akkor kerülnek elő, ha megéheznek. De sokan nassolnak szívesen szurkolás közben, és hajlamosak megfeledkezni az egészséges táplálkozásról. A Bonduelle összegyűjtött néhány  inspiráló finomságot, amelyet akár maguk a férfiak is elkészíthetnek, de ha a hölgyeknek hirtelen egy nagyobb baráti társaságnak kell vacsorát készíteniük, gyorsan megoldhatják.

Kezdjük mindjárt a látványos megnyitó ünnepséggel – erre általában még a hölgyek, gyerekek is kíváncsiak.

Töltött pizzagolyók paradicsomos mártogatóssal - ezzel garantált a siker, csak majd az utánpótlást kell győzni. Ugyanilyen népszerű fogás lehet egy gőzölgő burgonyás-gombás pite vagy a füstölt sonkás-gombás quiche.

A pikáns quesadilla guacamole-val is egy olyan étel, amiből a háziasszonyoknak repetára kell készülniük, az biztos!

A kukoricás-cukkinis lepénykék fűszeres mártogatóssal kicsit több előkészületet igényel, de a végeredmény egy pillanat alatt elfogy!

Az ízletes rétegezett tonhalas-salátát, a gyors zöldségcurry-t, a fokhagymás-paradicsomos fehérbabkrémet, vagy a  szuperzöld krémlevest bármelyik foci-rajongó elkészítheti egy reklámszünet alatt. A bruschetták ilyenkor nagyon népszerűek, a parmezános-zöldborsós, vagy a kakukkfüves-gombás változattal nyert ügyünk van!

De nemcsak a szurkolók, hanem a focisták is vigyáznak a testsúlyukra, figyelnek az egészséges táplálkozásra. Idén ugyanis már - nem lesz 100 kilós játékos a vébén!

Aki még több inspirációra vágyik, a Bonduelle honlapján elérhető gazdag recepttár, és a könnyen követhető recept-videók számtalan lehetőséget kínálnak!