Jógaszőnyeg

Tökéletes ajándék lehet azoknak, akik rendszeresen jógáznak vagy tornáznak otthon. Az egyszerű polifoamhoz képest sokkal jobban tapad, így az intenzívebb gyakorlatok során sem mozdul el. Rengeteg féle szín és minta közül válogathatsz és akár egyedi szimbólummal is megrendelheted, így igazán személyessé tehető.

Shaker

A shakerből sosem elég. Minden fitness- imádónak lapul legalább 4-5 a polcán, de mindig vágynak újabbakra. Érdemes olyat választani, amibe keverő rugó van beleépítve, mert sokkal lágyabb lesz így az edzés utáni fehérjeturmix. Jó választás lehet egy elektromos shaker is.

Táplálékkiegészítő

A legtöbb étrendkiegészítőkkel foglalkozó cég állít össze karácsonyi csomagokat a legnépszerűbb termékeikből. Érdemes lecsapni ezekre az ajánlatokra, hiszen amellett, hogy limitált kiadású fehérjéket vagy BCAA-kat próbálhatunk ki, anyagilag is jobban megéri a csomagot egyben megvásárolni, mint külön-külön az összetevőit.

Masszázs henger

Egy jó masszázs henger elengedhetetlen azok számára, akik rendszeresen és intenzíven sportolnak. Segít lazítani az izmokat és megelőzni az izomlázat. Különböző erősségű hengerek közül választhatunk. Mivel sokak számára a hengerezés elég fájdalmas, először érdemesebb a puhább hengereket kipróbálni.

Vezeték nélküli fülhallgató

Aki valaha próbált hagyományos fülhallgatóval edzeni, tudja, milyen kényelmetlen tud lenni. Vezeték nélküli változatuk viszont tökéletes társ a konditeremben. Nem zavar a mozgás során, így 100%-ban az edzésre koncentrálhatsz.

Kézisúlyzó és gumiszalag

Otthoni edzéshez ideálisak. Célnak és edzettségi szintnek megfelelően válogathatjuk ki a megfelelő méretet. 2-3 pár különböző nehézségű kézisúlyzóval és egy gumiszalaggal komplett otthoni edzéstervet állíthatunk össze.

Ajándékozz élményt!

Ki mondta, hogy csak tárgyi ajándékot adhatsz? Egy közös program sokszor emlékezetesebb, mint bármilyen kézzel fogható ajándék. Próbáljatok ki együtt egy új sportágat, nevezd be mindkettőtöket egy közös akadályfutásra vagy menjetek el egy szabadesés-szimulátorba!