Ahogy korábban, az egyik kedvencem a Luli Fama bemutatója volt idén is, a Miamiban élő designer újra felforrósította a hangulatot. A show salsa előadással indított, hogy megadja a kezdő hangulatot, majd jöttek a trópusi hangulatú egyrészes fürdőruhák, a pimasz bikinik és a „resort wear” darabok.

Az idei kollekció minden eleme magabiztosságot sugároz: merész, színes, tarka neonminták, kiváló minőségű anyagokból. A középpontban leginkább a neon/lime és a fukszia színek domináltak, egy kis energiát és játékosságot adva a dizájnhoz. A szemet gyönyörködtető maxi ruháktól a trópusi mintákkal díszített játékos bikinikig minden Luli Puerto elem visszatükrözi a szigeti kultúra esszenciáját, átitatva a ruhadarabokat a kaland érzésével.

A táncosok mellett több híresség is emelte az esemény fényét: Lele Pons, Cindy Prado, Águeda Lopez, Kiki Barth varázsolták el a nézőket, az első sorban pedig a Real Housewives of Miami közkedvelt feleségei foglaltak helyet.

"A kollekció mögötti inspiráció a Puerto Luliba tett utazásból származik, nem csak az úti célból. Darabjaink a trópusi színek, a kristálytiszta vizek és az utazás hangulatát adják vissza. Ez a koncepció magában foglalja mindazokat a célpontokat, amelyeket meglátogattunk, és amelyekről álmodozunk"

– nyilatkozta Augusto Hanimian, a Luli Fama társtervezője.

 

Rebecca Réka
@vintyluxrebecca