Igen, első lépésként, tekintsünk így magunkra, fogadjuk el magunkat, de ne törődjünk bele a helyzetünkbe. Mindegy hogy miről beszélünk, mindenen lehet változtatni, csak akarni kell és tenni érte.
Fogadjuk el, ha itt-ott van egy kis „fognivaló”, vagy nem olyan a bőrünk, mint szeretnénk. Fogadjuk el és tegyünk ellene, ez nagyon fontos. (Hozzáteszem, hogy nagyon sok pasi szereti, ha van egy kis fognivaló a csajokon… de ez egy más kérdés.)

Minden nő, akkor sugárzik csak igazán, ha tele van jó kedvvel, mosollyal, boldogsággal és magabiztossággal. És higgyétek el nekem, hogy 3-4kg plusztól, (sőőőt!) még lehet valaki igazán dögös! De komolyan.

Merjetek! Legyetek büszkék és bevállalósak a smink, haj, ruha terén. Kezdjetek el odafigyelni az étkezésekre, a mozgásra, az életmódra és higgyétek el, minden megváltozik. Tényleg minden. Máshogy fognak rátok nézni, és Ti is máshogyan látjátok majd a világot.

Annyi, de annyi szomorkás arcot látok a teremben, pedig éppen az ellentétje kéne, hogy legyen. Csak mosollyal lehet pasizni:)

Tehát csajok, ne feledjétek… nincs más hátra, mint előre:) Lettssgoo, itt a nyár, kalandra fel:)

1. Fogadjátok el magatokat
2. Hozzátok meg az első és legnehezebb döntést (minden nap mozogtok)
3. Figyeljetek magatokra és a táplálkozásra
4. Kövessétek Réka tanácsait szépségápolás és divat terén
5. Legyetek a legfittebbek a Cityben

Csóközön
Geri