Párkapcsolatban élsz, vagy van már kiszemelted? Hosszú ideje azon töröd a fejed, mit ajándékozz neki? Ne is gondolkozz ezen tovább, a válasz egyértelmű! Mi nők, abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy apróbb csomagolóanyag felhasználásával azonnal ajándékként vagyunk bevethetők. Induljunk ki abból, hogy a pasik vizuális típusok. Ha megmutatsz a szemének egy kívánatos részletet, már levetted a lábáról.

 Híve vagyok annak, hogy az év közbeni események, mint szülinap, évforduló, karácsony, igenis alkalmak arra, hogy a legvadítóbb formádat hozd! Szóval használd ki az ünnepek adta lehetőségeket.Egész évben van időd megfigyelni, hogy a férfi az oldaladon mire vágyik, mire reagál úgy, mint egy kiéhezett farkas. Na, ezt jól jegyezd meg, mert ha még a hétköznapokban te nem is vennél fel olyan ruhát, vagy nem hordanád úgy a hajad, mert nem az a típus vagy – a kiszemelt alkalmon azért akár fel is veheted ezt a szerepet.A kétségeket pedig mihamarabb hesegesd el! Apróbb hibáid nem fognak egy nap alatt megváltozni. Te óriási problémának éled meg őket, de a párod szemében ezek egyáltalán nem is látszanak, ha magabiztosságod és a különleges szituáció izgalma elfedi őket. 
Nem fogja érdekelni, hogy a narancsbőröd, ami a kozmetikusod szerint már kettes fázisban jár, mennyire látszik ki abból a szexi szettből, amit kimondottan erre az alkalomra vettél fel. Hidd el, mással lesz elfoglalva! Add meg a szemének, amire szüksége van, és aztán hagyd, hogy kibontsa az ajándékát. 

Na és, le ne merd kapcsolni a lámpát! Ne foszd meg sem magad, sem párod ettől a gyönyörű élménytől.Amennyiben pedig kellemetlenül érzed magad a bőrödben és megerőltető számodra a magabiztos nő szerepében mutatkozni, itt az ideje, hogy tegyél a változásért, tegyél a formás alakodért, a kecses mozgásért! 


Mi a motiváció, ha nem ez?! Indulj el az egészséges élet, az alakformálás útján, hogy jövő karácsonykor narancsbőr, túlsúly nélkül feszíts a legújabb dögös szettedben. Az idő elrepül, és ha nem teszel ellene semmit, a fölös kilók maradnak...A leoltott lámpánál pedig kivonod a forgalomból a pasid szemét, ami az ő legfontosabb erogén zónája.

Hajrá csajok, bevetésre készülj!

Fotók: Pinterest