Aki valaha volt már szerelmes, az ismeri az érzést, ami a legnagyobb mámor közepette is ott lebeg a levegőben, az érzést, ami olyankor nem tűnik másnak, mint egy lágy szellő érintése. De nem foglalkozunk vele, nincs rá időnk, annyira gyorsan repülnek a percek ilyenkor.


És miért is tennénk? A szerelmes nő minden pillanatot, amelyet a szerelmével tölt, élvez, másodpercről másodpercre. Fürdik a saját nőiességében, amit végre meg tud mutatni valakinek. Hirtelen mindenre van energiája, pedig alig alszik és alig eszik.

Én emlékszem, hogy a legnagyobb szerelemben olyan ösztönzést, motivációt kaptam a kapcsolattól, amivel egy házat is el tudtam volna mozdítani. Tökéletes akartam lenni Neki, és mindent meg is tettem ezért. Mindennap szép ruha és friss haj, hisz mindennap ünnepnap volt. A testem pedig egy hangszer, amin annyiszor lehetett játszani, ahányszor csak jól esett. Ez a hangszer volt az én ajándékom a szerelmemnek, természetesen a legszebb ajándékot kellett neki adnom, ezért kitartóan edzettem. Nem tudom honnan loptam az órákat, amiket az edzőteremben és a konyhában töltöttem, de csattogtattam a lapsúlyokat teljes erőbedobással és főztem az egészséges vacsikat. Szexi ruhák éjszakára, otthonra és minden alkalomra, amit vele töltöttem. A maximumon pörögtem, fülig ért a szám, csinos, sportos, fényes hajú és kivirult voltam.

Mégis megcsalt...

Miért? Egy csinosabb lányért? Egy szebb lányért vagy egy izgalmasabbért? Egyik sem. Nem számít, hogy ki a másik, higgyétek el. Nálad, a szerelmes nőnél, nem lehet ragyogóbb. A hiba nem bennünk van, a hiba máshol keresendő.
Legjobban teszed, ha nem keresed. Nézz magadra. Megváltoztál. Hirtelen már nincs energiád, nem fényes a hajad, nem érdekel, mi van rajtad, csokit majszolsz és kerülöd az edzőtermet!
Rosszul teszed! A tested nem neki volt ajándék, hanem magadnak. Ne hagyd tönkremenni, már az első pillanatban fordulj vissza a szakadék széléről!

Emlékezz vissza, ő úgy szeretett téged, ahogyan a legnagyobb szerelemben megismert. Azért, mert úgy voltál teljes és tökéletes önmagad! Köszönd hát meg neki, hogy megismerhetted ezt az érzést és ne hagyd elveszni. Menj le a terembe, vedd fel a legjobb edzőruhád, formáld a tested és lassan a lelked is formálódni fog. Ép testben, ép lélek. Micsoda közhely, de igaz. Erősítsd az izmaid és te magad is megerősödsz. Vonzani fogod a pasik tekintetét, és máris könnyebb lesz felejteni – ha kell még egyáltalán.