Mi volt a gond?

A tér, a technika és az ajándék hiánya. Az amúgy sem hatalmas üzlet egyik felébe zsúfolódva vártuk (mi, lelkes érdeklődők) a kezdést. A gerjedő és szakadozó mikrofon valamint a kényszerű állófogadás nem volt túl vonzó lehetőség.

A kerekasztalbeszélgetést Révai Zsófi, The Body Shop Skincare menedzsere vezette. A meghívott vendégek, három beauty blogger: Bartos Anita – Lavandante blog, Kiss Zsuzsa - Suzy, the makeup maniac blog, Kovács Dorottya - Chloe from the Woods blog. A napi beauty-rutinjuk komplex bőrápolási kezelések, csak ámulva hallgattuk.

Szépen felépítve, talán kicsit túlexponálva került az előtérbe a hámlasztás fontossága, valamint a vitaminok, antioxidánsok és a fényvédelem. Szerencsére mindhárom blogger egyetértett a tavaszi megújító kezelések szükségességében.

És akkor végre lehullott a lepel a C-vitaminos termékcsaládról. A The Body Shop tavaszi újdonsága, amely a téli fakó, fáradt arcbőr megmentője, aminek egy kis élénkítő ápolásra van szüksége.

A sorozat tagjai:              

C-vitaminos hámlasztó gél (6 490 Ft): Eltávolítja az elhalt hámsejteket és a lerakódott szennyeződéseket az arcbőrről. Mélyen tisztítja, frissíti, puhítja a bőrt, miközben C-vitamin tartalmának köszönhetően segít megőrizni annak ragyogását.

C-vitaminos energizáló arcpermet (3 790 Ft): Bármikor megadhatod a bőrödnek a frissítő hidratálást, amire szüksége van. Fő hatóanyaga az amazóniai camu camu bogyó, amely 60-szor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs.

C-vitaminos ragyogásfokozó sminkalap (6 390 Ft): C-vitaminos, ragyogásfokozó primer vagy sminkalap, ami azonnal egészséges, ragyogó fényt ad a bőrnek. Ápolja a bőröd és szebbé varázsolja a sminked.

C-vitaminos ragyogásfokozó nappali arckrém (6 590 Ft) A C-vitaminos arckrém minden bőrtípus számára megfelelő ápolást ígér. Energizálja a bőrt és természetes és egészséges ragyogást ad neki és gazdagon hidratál. Fő hatóanyaga az amazóniai camu camu bogyó, ami 60-szor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs.

C-vitaminos ragyogásfokozó mix (10 ml – 6 490 Ft): C-vitaminos kúra a ragyogó arcbőrért. Szérum és por egyben, mely 5% C-vitamint tartalmaz összekeverést követően. Javítja a bőr tónusát, textúráját és energizálja az arcbőrt.

Pénztárcától függően érdemes beruházni egy-két termékre, mert C-vitaminra a szervezet minden porcikájának szüksége van.

De ha már a tavaszra felkészítettük a bőrünket, akkor meg is kell óvni a város ártalmas hatásaitól. Természetes anyagával hódít a 100% vegán termékcsalád a Drops of Youth.  A workshop másik kiemelt témája a városi nő bőrápolási rutinjának forradalmi újítása a városi védelmező duó: a géles hámlasztó, valamint az ultrakönnyű fényvédős hidratáló!

A Drops of Youth hámlasztó gél (6 490 Ft) forradalmi átváltozó géles textúrájának köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket és a lerakódott szennyeződéseket az arcbőrről. Mélyen tisztítja, frissíti, puhítja a bőrt, miközben növényi őssejtekkel segít megőrizni annak fiatalos kinézetét.

A Drops of Youth fényvédős hidratálótej (7 990 Ft) hatékonyan védi bőröd az UVA és UVB sugarak ellen, miközben magas antioxidáns tartalmának köszönhetően óvja a környezet szennyezettségétől is. A Drops of Youth termékcsalád többi tagjához hasonlóan növényi őssejteket tartalmaz, így segít megőrizni az arcbőr fiatalos kinézetét. Könnyed és friss textúrájának köszönhetően egyaránt használhatod nappali hidratálóként, illetve extra védelemként egy másik nappali arckrémmel együtt.

A termékcsalád többi tagját már biztosan sokan ismerik: Drops of Youth fiatalságmegőrző szérum, esszencia, éjszakai arcmaszk, szemkörnyékápoló, nappali arckrém.

Izgalmas újdonságokat ígér a The Body Shop a Mamut I.-ben, akinek van rá módja, próbálja ki! A termékek sokat ígérnek, közepesen drágák és azokat a 18-35 év közötti lányokat várják, akiknek van a napirendjükben magukra napi minimum 40 perc beauty-rutin-time! ;)

Írta: Sárosi Emőke - Pink Pír Make Up