A Peak Gym egy prémiumkategóriás terem, ahol a legjobb gépekkel és profi szakemberekkel, akik speciális étrenddel, Peak táplálék-kiegészítőkkel és edzéstervvel is segítenek a kívánt forma elérésében.

Non-stop lendületben
A Peak Gym Arena a nap 24 órájában várja a vendégeket, így akár az üzletek zárása után, a shoppingtúra levezetéseként is beugorhatunk egy kicsit kardiózni vagy erősíteni. A teremben közel 140 gép és 650 szabadsúly közül választhatjuk ki az edzettségi szintünknek leginkább megfelelőt, sőt, a legújabb cross fit gépeket egyedül itt próbálhatjuk ki. Ha csak egy kis feltöltődésre vágyunk vagy lazítanánk egyet, számos jógafajta közül választhatunk, kérhetünk masszázst, vagy akár szaunázhatunk is. Ha edzés közben is szükségünk van motivációra, olyan csoportos órák közül válogathatunk, mint a TRX, a Cross, a Kangoo, a Hot Iron vagy akár a Rúdtánc.

Fitnesz gyermekeknek is
A sportolást nem lehet elég korán kezdeni, ezért gyermek fitneszórák is színesítik a Peak Gym órarendjét. Így a szülőkkel együtt a kicsik is sportolhatnak, vagy amíg anya bevásárol, addig az apróságok is jól érezhetik magukat, ráadásul hasznosan tölthetik az időt, engedve a család felnőtt tagjait nyugodtan vásárolni.