Sajnos a bőrproblémák nem csak a kamaszok életét nehezítik meg. Vannak, akiknek a száraz bőr, másoknak a zsíros, olajos, pattanásos bőr okoz gondot. Az ARTISTRY essentials hatékony és természetes összetevőivel, most erre ad megoldást. Figyeld a legfőbb tippjeinket és alkalmazd őket rendszeresen a szép, sima, egészséges bőrért!

Tonikkal a tiszta bőrért

Használj tonikot reggel és este! Ez tisztít és fertőtlenít is! Segíti az elhalt bőrsejtek eltávolítását, hámlaszt, csökkenti a pattanások súlyosságát és lehetővé teszi a bőr gyógyulását. Vess véget a pattanásoknak és a bőrhibáknak a NUTRILTE acerola cseresznye kivonatot tartalmazó ARTISTRY essentials Pattanás elleni frissítő arctonikkal. Nem szárít, nem irritál és minden pattanásra hajlamos bőrnek megfelel.

Ajánlott fogyasztói ára: 6 600 Ft

Hidratálj!

Attól, hogy a bőröd zsírosabb, ugyanúgy szüksége van a hidratálásra! Ilyen esetben viszont arra figyelj, hogy vizes bázisú krémet használj az arcodra. Szüksége van a bőrödnek a vitaminokra is! Ha nem hidratálsz, vízhiány alakulhat ki, a zsíros bőr ellenére. Próbáld ki az ARTISTRY essentials olajmentes, könnyű ápolókrémet, ami segíti a zsír szabályozását is.

Mélytisztítás

Figyeld a bőröd, mire van szüksége! Igény szerint használd az illatmentes, ARTISTRY™ essentials Pattanás elleni zselés bőrápolóját, ami a varázsmogyoró, szalicilsavat és zöld tea együttes erejével bejut a bőr mélyebb rétegeibe, hogy szembe szálljon a pattanásokkal. Természetes eredetű, hatékony összetevői segítenek abban, hogy bőröd újra szép és egészséges legyen.

Ajánlott fogyasztói ára:7 400 Ft

+1 Ne nyomkodj!

Tiszta kézzel se! Bízd profira, mert rossz technikával nem ki, hanem csak szétnyomod a bőröd alatt összegyűlt szennyeződéseket és zsírt.

Az Amway-ről 

A családi tulajdonú Amway™ a világ egyik vezető fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó vállalata, kínálatában több mint 450 csúcsminőségű szépségápolási, wellness és háztartási termék található, melyek kizárólag független termékforgalmazókon keresztül érhetők el a fogyasztók számára. Az 1959-ben az egyesült államokbeli Adában alapított vállalat több mint 100 országban és területen működik, 2016-os éves árbevétele elérte a 8,8 milliárd dollárt. Az Amway legnépszerűbb márkái a NUTRILITE™ vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők, az Artistry™ bőrápolók és színes kozmetikumok, valamint az eSpring™ víztisztító rendszerek.